«Συμφώνησαν Ίντερ και Αλέξις Σάντσες»

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξις Σάντσες, αφού δεν υπολογίζεται στη Γιουνάιτεντ.

«Συμφώνησαν Ίντερ και Αλέξις Σάντσες»

Όπως αναφέρει το Sky Italia, Αλέξις Σάντσες και Ίντερ ήρθαν σε συμφωνία, κερδίζοντας στην κούρσα τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες που τον διεκδικούσαν.

Οι «νερατζούρι» κινήθηκαν αστραπιαία για να αποκτήσουν τον Χιλιανό επιθετικό, ειδικά μετά την ανακοίνωση ανανέωσης του Τζέκο με τη Ρόμα, και έκλεισαν το χρυσό deal.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε εδώ και καιρό ομάδα για να τον ξεφορτωθεί, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και αμειβόταν με αδικαιολόγητα παχυλό μισθό για την προσφορά του.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Νορβηγός τεχνικός στις τελευταίες του δηλώσεις τόνισε πως «πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, που έρχεται σε όλες τις προπονήσεις κανονικά», αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο παίκτης δεν εγκλιματίστηκε ποτέ στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Σάντσες λογικά θα δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Ίντερ, έχοντας νωρίτερα αρνηθεί πρόταση της Ρόμα, με την αγγλική ομάδα πάντως να είναι πρόθυμη να καταβάλει μέρος του μισθού του (560 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα) για να διευκολύνει τη μεταγραφή.