Αποθέωση Κλοπ στο τιμ γυναικών της διαιτησίας

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του Super Cup συνεχάρη τη Στέφανι Φράπαρ και τις βοηθούς της, γιατί διηύθυναν εξαιρετικά το παιχνίδι ωστόσο, τους έκανε και ένα μικρό παράπονο... 

Αποθέωση Κλοπ στο τιμ γυναικών της διαιτησίας

Η Λίβερπουλ νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι την Τσέλσι στον τελικό του Super Cup και ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε μετά το τέλος του αγώνα να συγχαρεί το γυναικείο διαιτητικό τρίο για την άψογη διεύθυνσή του παιχνιδιού. Πάντως εξέφρασε και ένα μικρό παράπονο στην αρχιδιαιτητή Στέφανι Φράπαρ για το πέναλτι της Τσέλσι το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν.

Λίβερπουλ - Τσέλσι 2-2 (πεν. 5-4): Στον ψηλότερο θρόνο οι «κόκκινοι» (highlights)

Αναλυτικά ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε:

«Είπα στο τιμ των διαιτητών πως αν παίζαμε κι εμείς τόσο καλά, όσο καλά διηύθυναν εκείνες το ματς, τότε θα είχαμε κερδίσει 6-0! Ήταν η ειλικρινής άποψή μου. Έκαναν τρομερό παιχνίδι. Είπα, βέβαια, στην διαιτητή πως δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος με το πέναλτι που έδωσε στην Τσέλσι στην παράταση γιατί ακόμα πιστεύω ότι δεν ήταν, αλλά δεν έχει καμία σημασία πλέον. Ήταν πολύ καλές στη δουλειά τους».

Να σημειώσουμε ότι η Στέφανι Φράπαρ που ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι έγραψε ιστορία καθώς, έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που διευθύνει παιχνίδι ανδρών σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Βοηθοί της ήταν οι Μανουέλα Νικολόσι και Μισέλ Ο'Νιλ.