Κλοπ: «Δεν ξέρω γιατί ξεκινά τόσο νωρίς η Premier League»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε παράπονα τονίζοντας πως, δε βγάζει νόημα το να ξεκινάει το πρωτάθλημα της Αγγλίας νωρίτερα από τα άλλα.

Κλοπ: «Δεν ξέρω γιατί ξεκινά τόσο νωρίς η Premier League»

Έντονα παράπονα εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ για το γεγονός ότι η Premier League ξεκινάει νωρίτερα από τα άλλα πρωταθλήματα τονίζοντας πως, αυτό δε βγάζει κανένα νόημα.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ είπε συγκεκριμένα πώς:«Δεν ξέρω γιατί ξεκινάμε τόσο νωρίς»,με αφορμή ότι αύριο Κυριακή (04/08), η ομάδα του ξεκινά τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:«Μίλησα με τον Κάρλο Αντσελότι της Νάπολι. Η Ιταλία, όπως και η Αγγλία, έχει 20 ομάδες και εκεί ξεκινά η σεζόν στις 24 Αυγούστου. Ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε με τη Σενεγάλη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και έχει τέσσερις εβδομάδες διακοπές, αναφερόμενος προφανώς στους διεθνείς της Λίβερπουλ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο και ο Άλισον, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο να ξεκουραστούν, λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες το προηγούμενο διάστημα.

Μεταξύ άλλων 52χρονος τεχνικός ανέφερε πως:«Η Premier League είναι ένα υπέροχο προϊόν και όλο αυτό δε βγάζει νόημα…Από τη δική μου πλευρά, ας παίζουμε κάθε εβδομάδα. Κάποιος, ωστόσο, πρέπει να σκεφτεί τους ποδοσφαιριστές και κανένας δεν το κάνει».

Θυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ είναι η πρώτη ομάδα που ρίχνεται στη μάχη της νέας Premier League. Οι «reds» αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Παρασκευή (9/8) τη Νόριτς, στο εναρκτήριο παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος.