Ζιντάν τελειώνει Μπέιλ: «Και αύριο να φύγει θα ήταν καλύτερο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν «τελείωσε» και επίσημα τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ζιντάν τελειώνει Μπέιλ: «Και αύριο να φύγει θα ήταν καλύτερο»

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες» μάλιστα αναζητούν ενδιαφερόμενη ομάδα για να πουλήσουν τον Ουαλό σούπερ σταρ, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί μια ικανοποιητική πρόταση οικονομικά.

Πλέον πάντως, ο Γάλλος τεχνικός έθεσε και επίσημα τον Μπέιλ εκτός ομάδας μιλώντας δημόσια για την κατάσταση ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ουαλός έμεινε εκτός στη φιλική ήττα της Ρεάλ από την Μπάγερν (3-1). Όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον πρώην άσο της Τότεναμ, ο «Ζιζού» απάντησε: «Ο Μπέιλ έμεινε εκτός γιατί η ομάδα προσπαθεί να τον πουλήσει. Και αύριο αν μπορεί να φύγει θα ήταν το καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μαδριλένων.

«Δεν είναι κάτι προσωπικό. Δεν έχω τίποτα εναντίον του Μπέιλ, αλλά οφείλω να πάρω αποφάσεις. Έρχεται η στιγμή για αλλαγές και είναι καλό για όλους ν' ακολουθήσουν διαφορετικές κατευθύνσεις», τόνισε στη συνέχεια ο Γάλλος, ενώ ξεκαθάρισε ότι «η αποχώρηση είναι απόφαση του προπονητή και του παίκτη επίσης γιατί γνωρίζει την κατάσταση».