«Δίχτυα» της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο για τον Αλάμπα της Μπάγερν

Για την απόκτηση του διεθνούς Αυστριακού μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Αλάμπα, κινείται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο

«Δίχτυα» της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο για τον Αλάμπα της Μπάγερν

Έπειτα από την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει πλέον να στρέφεται σε παίκτες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της και σε άλλες θέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «μπλαουγλράνα» έριξαν… δίχτυα στο Μόναχο και κοιτάζουν με έντονο ενδιαφέρον την περίπτωση του Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός αριστερός μπακ εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του στην Μπάγερν Μονάχου και όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo» οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν επαφές με τους Βαυαρούς για το κόστος της μετακίνησης του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, η «Sport» υπογραμμίζει με την σειρά της ότι η περίπτωση της μεταγραφής του Αλάμπα στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά δύσκολη και θεωρεί ως πιο πιθανή αυτήν του Ραφαέλ Γκερέιρο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 27χρονος Αλάμπα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπάγερν το 2008 και μέχρι σήμερα μετρά 395 εμφανίσεις και 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, ο 25χρονος Πορτογάλος Ραφαέλ Γκερέιρο αποκτήθηκε το 2016 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και μετρά 80 συμμετοχές και 15 γκολ με τους Βεστφαλούς.

Τέλος, πέρα από τις δύο περιπτώσεις που προαναφέραμε, στη λίστα της Μπαρτσελόνα για την θέση του αριστερού μπακ βρίσκεται και το όνομα του 22χρονου Ζούνιορ Φίρπο της Μπέτις.