Νέα πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου

Οι «νερατζούρι» προσέφεραν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, Ρομέλου Λουκάκου

Νέα πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου

Μία ακόμα προσπάθεια έκανε η Ίντερ για να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Ρομέλου Λουκάκου.

Οι «νερατζούρι» προσέφεραν το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» για τον Βέλγο επιθετικό, το οποίο προτίθενται να καταβάλουν σε τρεις δόσεις.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δόση που φτάνει τα 10 εκατομμύρια να καταβληθεί άμεσα, η επόμενη ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ το επόμενο καλοκαίρι, ενώ η τρίτη και τελευταία των επίσης 30 εκατομμυρίων ευρώ το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο όπου θα έχει συνάντηση με ιθύνοντες της Μάντσεστερ για το σχετικό θέμα και θα ενημερωθεί για την απάντηση των «κόκκινων διαβόλων» στην προσφορά.

Στην Ίντερ, πάντως, υπάρχει ο φόβος πως θα απορριφθεί κι αυτή η πρόταση εξαιτίας των όσων είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν από δύο χρόνια με την υπόθεση του Ιβάν Πέρισιτς.

Τότε η Ίντερ ζητούσε από την Μάντσεστερ το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Ιβάν Πέρισιτς και παρότι η προσφορά της Γιουνάιτεντ έφτανε τα 45 εκατομμύρια ευρώ, τελικά οι «νερατζούρι» την απέρριψαν και διατήρησαν τον Κροάτη στο δυναμικό τους.

Ο Λουκάκου, με την σειρά του, έχει ήδη ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, ενώ φέρεται να έχει έρθει και σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για τους όρους του συμβολαίου του.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε η Ίντερ έχει εντάξει στο δυναμικό της πέντε παίκτες και συγκεκριμένα τους Βαλεντίνο Λαζάρο, Ματέο Πολιτάνο, Έντι Σαλσίδο, Γκαμπριέλ Μπραζάο και Λουσιέν Αγκουμέ, ενώ ο Στέφανο Σένσι μετακόμισε στην ομάδα του Μιλάνου με την μορφή δανεισμού από την Σασουόλο.