«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις για Ντε Λιχτ

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα «Telegraaf» υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό στις διαπραγματεύσεις της Γιουβέντους με τον Άγιαξ για τον Ολλανδό στόπερ

«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις για Ντε Λιχτ

Συνεχίζεται το «σίριαλ» με το μέλλον του Ματάις Ντε Λιχτ.

Παρά την συμφωνία της Γιουβέντους με τον παίκτη για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, προέκυψαν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην «Γηραιά Κυρία» με τον Άγιαξ για το κόστος της μεταγραφής του παίκτη, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να «παγώσουν».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ολλανδική εφημερίδα «Telegraaf», οι «μπιανκονέρι» προσέφεραν στον «Αίαντα» το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο η ολλανδική ομάδα το απέρριψε, καθώς αξιώνει περισσότερα χρήματα για την πώλησή του.

Συγκεκριμένα, ο Άγιαξ ζητά ένα ποσό που θα φτάνει τα 65 με 70 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσει για την παραχώρηση του Ολλανδού και πλέον μένει να φανεί αν οι πρωταθλητές Ιταλίας θα επιστρέψουν στην υπόθεση και θα ανεβάσουν την προσφορά τους ώστε να πάρουν τελικά στο Τορίνο τον διεθνή άσο.

Υπενθυμίζεται ότι στη λίστα των ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του παίκτη βρίσκονται παράλληλα κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.