Στην Κίνα ο Ελ Σααραουί!


Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός της Ρόμα αποδέχθηκε πρόταση ύψους 40 εκ. ευρώ της Σανγκάη Σενχούα για 3 χρόνια κι αναμένεται στην χώρα της Άπω Ανατολής για να υπογράψει με την νέα του ομάδα

Στην Κίνα ο Ελ Σααραουί!


«Κινέζος» γίνεται, οσονούπω, ο Στεφάν Ελ Σααραουί! Μόνο η ανακοίνωση μένει ούτως ώστε ο, διεθνής, Ιταλός επιθετικός (με τις Αιγυπτιακές ρίζες) να πάψει να είναι παίκτης της Ρόμα και να ενταχθεί στο ρόστερ της Σανγκάη Σενχούα!

Ο 26χρονος «Φαραώ», με τα ...πολλά, αφού η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών κράτησε αρκετές εβδομάδες, πείστηκε από την ομάδα της πολυπληθέστερης χώρας της υφηλίου κι αποδέχθηκε σε μια δημιουργική, ποδοσφαιρικά, ηλικία να αφήσει το Καμπιονάτο για το πρωτάθλημα της, το οποίο, παρά τα χρήματα που διακινούνται, υπολείπεται σε ενδιαφέρον και «λάμψη»...

Άλλωστε ακόμη ηχούν στα αυτιά των ανθρώπων της Ρόμα τα λόγια του («Δεν θέλω ν' αφήσω την Ευρώπη... Έχω ακόμη διάθεση να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια δραστική αλλαγή....»).

Ωστόσο βρήκε περίπου 40 εκατομμύρια... λόγους, για να αλλάξει γνώμη. Όσα και τα εκατομμύρια (13 ετησίως...) που θα καρπωθεί, σε βάθος τριετίας, αφού τόσα του δίνει η Κινέζικη ομάδα για ν' αφήσει την "Αιώνια Πόλη" και να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι της Άπω Ανατολής!

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ελ Σααρουί, που είχε συμβόλαιο με την Ρόμα ως και το επόμενο καλοκαίρι, ήθελε... μόνο με 4 εκ. ευρώ, ετησίως, για να ανανεώσει, μιλάμε για... τριπλασιασμό των όσων έχει λαμβάνειν!

18 εκ. ευρώ θα πάρουν οι «Ρωμαίοι»

Όσο για τους «τζιαλορόσι» - που αποχαιρετούν έναν ακόμη βασικό παίκτη μετά τους Μανώλα και Ντε Ρόσι - θα βάλουν στα ταμεία τους συνολικά 18 εκ. ευρώ. 16 άμεσα κι άλλα δύο υπό την μορφή μπόνους. Ο παίκτης αναμενόταν στην Σανγκάη για τα ιατρικά κι ακολούθως να ανακοινωθεί.