Στον Άγιαξ ως το 2022 ο Τεν Χαγκ!

Ο 49χρονος τεχνικός, που αναμόρφωσε τον «Αίαντα», επιβραβεύθηκε με νέο τριετές συμβόλαιο από τους νταμπλούχους Ολλανδίας

Στον Άγιαξ ως το 2022 ο Τεν Χαγκ!

«Ουρά» έκαναν οι «μνηστήρες» του Έρικ Τεν Χαγκ για να έχουν στον πάγκο τους τον άνθρωπο που οδήγησε τον Άγιαξ στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (μετά από 5 χρόνια), αλλά και στα ημιτελικά του Champions League (έπειτα από 22). Ωστόσο, εκείνος έμεινε πιστός σ' όσα είχε πει (ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του Άμστερνταμ) κι έτσι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ολλανδίας (για πρώτη φορά από το 2002).
Συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια 3 ετών (ως το καλοκαίρι του 2022).

Ο Τεν Χαγκ είχε αναλάβει το Δεκέμβρη του 2017 και ενάμιση χρόνο μετά, λόγω των ανωτέρω επιτευγμάτων του, θεωρείται από τα πιο «καυτά» ονόματα της παγκόσμιας προπονητικής σκηνής έχοντας ακουστεί για τους πάγκους των Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, αλλά και Γιουβέντους.

Ο 49χρονος τεχνικός είπε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είχαμε μια φανταστική σεζόν και τώρα θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σ' αυτή. Τα επιτεύγματα μας, μέχρι τώρα είναι φανταστικά αλλά είναι ακόμη δυσκολότερο να τα επανάλαβουμε. Αλλά θα θέσουμε τους στόχους μας μαζί με τη διοίκηση και θα επικεντρωθούμε στην επίτευξη τους ακολούθως».

Παρών στην εκδήλωση κι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ, ο Μαρκ Όφερμαρς που προσέθεσε σχετικά: «Φρονώ πως είναι καλά νέα για τον Άγιαξ το ότι ο προπονητής μας θα μείνει εδώ για τα επόμενα χρόνια μετά από μια τόσο επιτυχημένη σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας...»