Τα ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο

Ιστορίες από την προσωπική ζωή μεγάλων αστέρων του αθλήματος που είδαν το όνομά τους να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του Τύπου… για τους λάθος λόγους!

Τα ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο

Είναι διάσημοι σε ολόκληρο τον κόσμο για το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Αμείβονται με αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τα κατορθώματά τους στο χορτάρι και αποτελούν ινδάλματα για τους νεότερους, οι οποίοι ονειρεύονται μία μέρα να βαδίσουν τα «χνάρια» τους και να γράψουν κι αυτοί το όνομά τους στο βιβλίο της ιστορίας του αθλήματος. Ο λόγος για τους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, που «έχτισαν» με τα χρόνια το τρανό όνομά τους στους αγωνιστικούς χώρους και το είδαν να λάμπει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αν νομίζετε όμως πως γι’ αυτούς όλα αρχίζουν και ολοκληρώνονται στα 90λεπτα των αναμετρήσεων, κατά τα οποία ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, τότε σίγουρα αυταπατάστε!

Η μεγάλη έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας μοιραία τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα κι εκτός των γραμμών ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Κι ένα «στραβοπάτημα» στην προσωπική τους ζωή μπορεί να αποδειχτεί αρκετό για να σβήσει τη λάμψη τους, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και να βάλει τέλος στην λαμπρή τους καριέρα. Τα σκάνδαλα που έχουν καταγραφεί στον χώρο του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) είναι αμέτρητα και το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται στον… χορό ενός ακόμα με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Νεϊμαρ…

Ο Βραζιλιάνος άσος από τα πρώτα του κιόλας βήματα στον χώρο μάγεψε ολόκληρο τον πλανήτη με το ταλέντο του, ενώ η μετακίνησή του πριν από δύο χρόνια από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί μέχρι σήμερα την πιο πολυδάπανη μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος. Πρόσφατα, ωστόσο, ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού μιας κοπέλας στο Παρίσι και είδε το όνομά του να διασύρεται. Το φερόμενο ως θύμα, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα, ανέφερε πως οι δυο τους συναντήθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου της γαλλικής πρωτεύουσας κι ο διεθνής άσος όντας μεθυσμένος έγινε επιθετικός και δια της βίας είχαν σεξουαλική επαφή. Τι κι αν ο 27χρονος απάντησε δημοσιοποιώντας μηνύματα και στοιχεία από τις προσωπικές τους συζητήσεις, για να αποδείξει ότι η σχέση του με την Σόουζα ήταν συναινετική, εν τούτοις η νεαρή κοπέλα έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες, εκ των οποίων κι ένα βίντεο που τους δείχνει να τσακώνονται την επομένη της «επίθεσης».

Η υπόθεση του Νεϊμάρ, ένας… κρίκος στην αλυσίδα των σκανδάλων

Η συνέχεια, βέβαια, της ιστορίας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ο δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Βραζιλιάνο για βιασμό παραιτήθηκε από την υπόθεση, αφού το μοντέλο τον κατηγόρησε πως της έκλεψε τάμπλετ, μέσα στο οποίο η ίδια ισχυρίζεται πως είχε ένα βίντεο επτάλεπτης διάρκειας που αποδείκνυε τον βιασμό του σταρ της Παρί – με τον δικηγόρο να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ στη συνέχεια το φερόμενο θύμα βρέθηκε και αντιμέτωπο με τις Αρχές. Η Νατζίλα Τριντάντε άφησε να εννοηθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι διεφθαρμένες, όταν ο παρουσιαστής τής είπε ότι οι Αρχές δεν βρήκαν στο σπίτι όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός άλλα αποτυπώματα πέρα από τα δικά της και της οικιακής βοηθού, και η αστυνομία προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της Νατζίλα Τριντάντε για δυσφήμιση.

Όσο για τον Νεϊμάρ; Εκφράζει την πίστη του ότι πολύ γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια: «Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου και δε μπορεί να συγκριθεί με κανέναν τραυματισμό. Έχω μία αδερφή, μία μητέρα και έναν 7χρονο γιο που δεν μπορεί να πάει σχολείο επειδή του λένε οι φίλοι του πως είναι γιος βιαστή. Η αλήθεια θα έρθει στο φως αργά ή γρήγορα. Η μοναδική μου επιθυμία τώρα είναι αυτή η υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν».

Αυτό, όμως, είναι μόλις ένα από τα μεγάλα σκάνδαλα που έχουν προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο με πρωταγωνιστή έναν μεγάλο αστέρα του αθλήματος. Το «Φως» σας παρουσιάζει άλλες… πικάντικες ιστορίες σπουδαίων ποδοσφαιριστών που είδαν το όνομά τους να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του Τύπου για… τους λάθος λόγους!

Ο Μπενζεμά, ο Ριμπερί και η 16χρονη Ζαχία Ντεχάρ

Το 2010 η ποδοσφαιρική και όχι μόνο Γαλλία κλονίστηκε συθέμελα, μπροστά στις κατηγορίες που αντιμετώπισαν οι δύο διεθνείς της ποδοσφαιριστές, Καρίμ Μπενζεμά και Φρανκ Ριμπερί, για την ερωτική τους συνεύρεση με την μαροκινή «συνοδό» Ζαχία Ντεχάρ. Η πορνεία στη χώρα δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα. Το γεγονός όμως ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν μόλις 16 ετών, ήτοι ανήλικη, αποτελεί κακούργημα, με αποτέλεσμα αμφότεροι οι παίκτες να βρεθούν ενώπιον των Αρχών.

Έπειτα από έρευνες που κράτησαν αρκετό διάστημα, τελικά το 2013 οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, όταν η Ζαχία έκανε δημόσια δήλωση ότι οι εν λόγω κύριοι δεν γνώριζαν την πραγματική της ηλικία. Οι ποδοσφαιριστές γλίτωσαν τις κυρώσεις κι από την όλη ιστορία μεγάλη κερδισμένη βγήκε τελικά η Ζαχία Ντεχάρ, η οποία έγινε πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και… μούσα γνωστών σχεδιαστών μόδας. Τα προβλήματα, βέβαια, για τον Μπενζεμά είχαν και συνέχεια, αφού πολύ γρήγορα ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είδε για ακόμα μία φορά το όνομά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Μόνο που τότε οι επιπτώσεις για τον ίδιο στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν πολύ μεγαλύτερες.

Η υπόθεση εκβιασμού και το τέλος από την εθνική Γαλλίας

Έναν μόλις χρόνο αργότερα, νέο σκάνδαλο είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο διεθνής άσος βρέθηκε στο μικροσκόπιο των Αρχών που προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ήταν συνεργός εκβιαστών του συμπαίκτη του στην εθνική Ματιέ Βαλμπουενά ή απλά προσπαθούσε να τον βοηθήσει. Οι εκβιαστές ζητούσαν ένα χρηματικό ποσό από το θύμα για να μην δημοσιοποιήσουν κασέτα ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, με τον Μπενζενά να φέρεται να λειτουργεί ως μεσάζοντας. Εκ του αποτελέσματος, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Μπενζεμά δεν είχε καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο. Παρόλα αυτά, όμως, η ιστορία αυτή άφησε εκτός εθνικής ομάδας τον επιθετικό της Ρεάλ, ο οποίος έπειτα δεν φόρεσε ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας... δεν μένει στο Λας Βέγκας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνηθίζει να βλέπει το όνομά του να πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα του Τύπου για τα εντυπωσιακά του επιτεύγματα με τη «στρογγυλή θεά». Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ο ίδιος βρίσκεται μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο με μια νεαρή Αμερικανίδα, την Κάθριν Μαγιόρκα. Το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» είχε αποκαλύψει το 2017 πως τον Ιούνιο του 2009 ο Πορτογάλος επιθετικός είχε ασκήσει σεξουαλική βία στην καλεσμένη του σε πάρτι στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, ωστόσο τότε ο δικηγόρος της Μαγιόρκα αποφάσισε να αποσύρει όλες τις κατηγορίες και η κοπέλα να κρατήσει τη σιωπή της με αντάλλαγμα 375.000 δολάρια.

Πριν από δύο χρόνια η υπόθεση τελικά επανήλθε στο προσκήνιο, με την συγκεκριμένη κοπέλα να κάνει καταγγελία σε βάρος του ποδοσφαιριστή για βιασμό. Από την πλευρά του Ρονάλντο δεν έγινε αποδεκτή καμία από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι η γυναίκα «κοιμήθηκε» με τον Πορτογάλο συναινετικά κι όχι κατόπιν πίεσης, ωστόσο η υπόθεση πήρε άμεσα τεράστιες διαστάσεις. Δημοσίευμα του «Bloomberg» ανέφερε πως οι δικηγόροι της φερόμενης ως θύμα, αποφάσισαν να αποσύρουν τις κατηγορίες, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το σχετικό θέμα, ωστόσο, διαψεύστηκε άμεσα από την δικηγόρο του φερόμενου θύματος. «Η κατηγορία δεν έχει αποσυρθεί. Αποσύρθηκε από το δικαστήριο της Νεβάδα, γιατί καταθέσαμε παρόμοια καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο», ξεκαθάρισε η δικηγόρος Λαρίσα Ντροχόμπιτσερ. Ως εκ τούτου, τα... μπλεξίματα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον νόμο… συνεχίζονται!

Τα καυτά μηνύματα Βράνιες και Γέλενα Καρλέουσα

Στην Σερβία ξέσπασε πρόσφατα σάλος με το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο μπλέχτηκαν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και πλέον της Άντερλεχτ Όγκνιεν Βράνιες κι η Σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος βρήκε στο κινητό της γυναίκας του ερωτικά μηνύματα του Βράνιες. Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης έδωσε συνέχεια στο θέμα, ανεβάζοντας ένα μικρό κείμενο στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εξηγούσε περιληπτικά πως έχει η κατάσταση κάνοντας παράλληλα και επίθεση στην εκρηκτική τραγουδίστρια και η τελευταία απάντησε... αναλόγως, ποστάροντας φωτογραφίες του Βράνιες που την παρακαλούσε κλαίγοντας να είναι ζευγάρι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα διαδικτυακό… ξεκατίνιασμα!

Τα παραπάνω φυσικά και καθήλωσαν το κοινό στις οθόνες των υπολογιστών, αφού πάντα μια τόσο «πικάντικη» ιστορία τραβάει το ενδιαφέρον. Το φως της δημοσιότητας είδαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, γυμνές φωτογραφίες και με την πάροδο του χρόνου ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έβγαιναν στην επιφάνεια. Μοιραία το αποτέλεσμα ήταν Όγκνιεν Βράνιες και Γέλενα Καρλέουσα να μεταφέρουν την ιστορία τους στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Βόσνιος στόπερ κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και η Γέλενα Καρλέουσα απάντησε με… 120 αγωγές σε βάρος του ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση ακόμα συνεχίζεται και φαίνεται πως θα έχει αρκετά ακόμα… επεισόδια.

Ο Τέρι, ο Μπριτζ και η… γειτόνισσα Βανέσα

Για πολλά χρόνια ο Τζον Τέρι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Τσέλσι και κέρδισε μία θέση ανάμεσα στους θρύλους του αγγλικού συλλόγου. Σε πολλούς φιλάθλους, ωστόσο, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη η ιστορία του με την ερωτική σχέση που διατηρούσε με την σύντροφο του άλλοτε συμπαίκτη του στους «μπλε», πολύ καλού του φίλου αλλά και γείτονά του, Γουέιν Μπριτζ, την Βανέσα Περονσέλ. Η ίδια αν και το 2010 (που έγινε γνωστό το θέμα) αρνούνταν κατηγορηματικά τις φήμες, αργότερα παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Άγγλο στόπερ. Είχε αποκαλύψει πως ο Γουέιν Μπριτζ κατάλαβε το τι γινόταν πίσω από την πλάτη του από τη στιγμή που ο Τέρι κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην αγγλική εφημερίδα που δημοσιοποίησε το θέμα προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιοποίηση της ιστορίας, ενώ εν συνεχεία τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα και για την οικογένεια του Τέρι, μόλις η σύζυγός του τελευταίου έμαθε πως ο Άγγλος στόπερ είχε αφήσει και έγκυο την Βανέσα, προτρέποντας την να κάνει έκτρωση και καλύπτοντας φυσικά όλα τα έξοδα.

Η Βανέσα Περονσέλ χώρισε τελικά με τον Γουέιν Μπριτζ και ο τελευταίος εγκατέλειψε το ίδιο καλοκαίρι την Τσέλσι αλλά και την Εθνική Αγγλίας για να απαλλαγεί από την παρουσία του Τέρι και μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι. Λίγους μήνες αργότερα όταν Τσέλσι και Σίτι τέθηκαν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Premier League οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι και ο Μπριτζ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Τέρι, με την συγκεκριμένη σκηνή να κάνει φυσικά τον γύρο του κόσμου! «Το πιο απογοητευτικό είναι το ότι μάλλον είμαι πιο διάσημος για το χέρι που δεν έδωσα σε κάποιον παρά για τις αγωνιστικές μου επιδόσεις», είπε μερικά χρόνια αργότερα ο Μπριτζ για το περιστατικό. Όσο για τον Τέρι; Έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική Αγγλίας, αλλά η σύζυγός του τον συγχώρησε!

Η άστατη ερωτική ζωή του Ράιαν Γκιγκς

Οι αποκαλύψεις για την άστατη ερωτική ζωή του Ράιαν Γκιγκς συγκλόνισαν την Βρετανία. Δεν ήταν άλλωστε και… μικρό το θέμα που είχε ξεσπάσει το 2011, με τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διατηρεί δεσμό για οκτώ χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του! Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ο Ουαλός γνώρισε τη Νατάσα σε ένα κλαμπ το 2003, προτού εκείνη κάνει σχέση με τον αδερφό του, αλλά εκείνη την περίοδο ο άσος της Μάντσεστερ ήταν ήδη παντρεμένος και μάλιστα η σύζυγος του περίμενε την έλευση του πρώτου τους παιδιού. «Ήξερα ότι ήταν λάθος. Ήταν η χειρότερη δυνατή προδοσία. Προσπάθησα να το σταματήσω αλλά η σχέση μου με τον Ράιαν ήταν σαν εθισμός. Έκανα ό,τι μου έλεγε, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εκείνος έβαζε τους όρους. Υπήρχαν συνεχείς κλήσεις, συνεχή μηνύματα, συνεχή ραντεβού. Ο Ράιαν δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί μου», έλεγε τότε η 28χρονη.

Αργότερα, η τελευταία αποκάλυψε πως είχε μείνει και έγκυος από τον ποδοσφαιριστή: «Ο Ράιαν μου είπε ξεκάθαρα: «Ξέρεις ότι υπάρχει μόνο μία επιλογή να δώσεις ένα τέλος. Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων». Το να χάσω το παιδί ήταν κάτι τρομακτικό. Αν και ήμουν με τον Ρόντρι και τον αγαπούσα, είχα αισθήματα για τον Ράιαν. Ο χειρότερος εφιάλτης μου ήταν που σκεφτόμουν ότι θα το κάνω και μετά θα το μετανιώσω», ενώ για τον οριστικό χωρισμό τους μετά την έκτρωση, σημείωσε: «Μου είπε: «Πρέπει να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε, είναι γελοίο. Είμαστε και οι δύο ανόητοι. Θα διαλύσουμε τις ζωές πολλών ανθρώπων». Η ιστορία κράτησε το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ όσον αφορά την σχέση του Ράιαν Γκιγκς με τον αδερφό του χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποκατασταθεί.

Οι ιερόδουλες αποδείχτηκαν… τραβεστί

Έμεινε στην ιστορία ως «φαινόμενο» για τις εντυπωσιακές του επιδόσεις στους αγωνιστικούς χώρους και την υψηλή τεχνική του κατάρτιση. Όπως και άλλοι όμως μεγάλοι αστέρες του αθλήματος, έτσι και ο Ρονάλντο βρέθηκε μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο και είδε το όνομά του να διασύρεται. Το 2008 ο Βραζιλιάνος άσος βρισκόταν στο Ρίο σε περίοδο αποθεραπείας από τραυματισμό κι αφού άφησε την σύντροφό του σπίτι της, εν συνεχεία κάλεσε τρεις ιερόδουλες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Όταν έφτασαν βέβαια οι ιερόδουλες, ο Ρονάλντο αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για τραβεστί και τους ζήτησε να φύγουν προσφέροντάς τους μάλιστα και το ποσό των 500 ευρώ ως αποζημίωση… για την παρεξήγηση!

Μια εκ των τριών ζήτησε 20.000 για να μην βγει το περιστατικό στη δημοσιότητα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος κάλεσε αμέσως τις Αρχές και αφού παραδέχτηκε το λάθος του, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ήθελε να διασκεδάσει. «Έκλαψα πολύ. Ήταν απίστευτα μεγάλη ντροπή και τεράστια απογοήτευση. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη κι εγώ έκανα ένα μεγάλο. Όταν πήγα στο συγκεκριμένο μέρος κατάλαβα ότι ήταν τραβεστί και προσπάθησα να δώσω ένα τέλος ώστε να επιστρέψω σπίτι μου. Ήταν μία χαζή κίνηση από την πλευρά μου και όλος ο κόσμος μιλούσε για το λάθος μου. Ευτυχώς η αστυνομία ερεύνησε το περιστατικό και όλα αποδείχτηκαν. Παρά τα όσα γράφτηκαν ουδέποτε έκανα χρήση ναρκωτικών. Ήταν μία τραγική στιγμή, η χειρότερη στη ζωή μου που θα την κουβαλάω για πάντα», είπε χρόνια αργότερα ο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στην «O Globo».

Από αδερφικοί φίλοι, αιώνιοι εχθροί!

Ήταν καλοκαίρι του 2013, πριν από έξι χρόνια, όταν ο Μάουρο Ικάρντι άφηνε το «Λουίτζι Φεράρις» και την Σαμπντόρια για να μετακομίσει στο Μιλάνο και να φορέσει τα χρώματα της Ίντερ. Αντί όμως το όνομά του να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου για το μεγάλο «άλμα» στην ποδοσφαιρική του καριέρα με αυτήν την μεταγραφή, ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την πρώην σύζυγο του στενού του φίλου και «μέντορά» του στην «Σαμπ», Μάξι Λόπες, την Γουάντα Νάρα. Η «παράνομη» σχέση του Ικάρντι με την Νάρα προκάλεσε… αλυσιδωτές αντιδράσεις στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Ο τελευταίος απάντησε στις σκληρές κριτικές που δεχόταν τονίζοντας πως σύναψε σχέση με την Νάρα όταν η τελευταία είχε ήδη χωρίσει με τον Μάξι Λόπες, αλλά οι εξηγήσεις που έδωσε κάποιους δεν τους έπεισαν και δεν ήταν λίγες οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί αποπομπής του από την εθνική Αργεντινής εξαιτίας της συγκεκριμένης ιστορίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια με την Ίντερ (σ. τη σεζόν 2017/18 ήταν πρώτος σκόρερ στην Σέριε Α) μετρά μόλις 8 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα κι έμεινε εκτός αποστολής ακόμα και από το Μουντιάλ της Ρωσίας το περασμένο καλοκαίρι.

Η πέτρα του σκανδάλου

Ο Ικάρντι παντρεύτηκε την Νάρα τον Μάη του 2014, λίγους μόλις μήνες μετά το διαζύγιο της τελευταίας με τον Μάξι Λόπες, ενώ η καλλονή από την Αργεντινή πήρε μαζί της και τα παιδιά που είχε με τον Μάξι Λόπες και είναι πλέον ατζέντης του Ικάρντι που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του. Όσο για τη σχέση του Ικάρντι με τον Μάξι Λόπες; Έπειτα από τις αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση, οι δύο τους όχι μόνο διέκοψαν άμεσα κάθε επαφή που διατηρούσαν μέχρι πρότινος, αλλά μέχρι σήμερα παραμένουν μεγάλοι εχθροί! Ο Μάξι Λόπες δεν έχει δώσει ποτέ το χέρι στον Ικάρντι όποτε έχουν βρεθεί αντίπαλοι, ενώ σε ματς της Ίντερ με την Τορίνο έπιασε τα γεννητικά του όργανα.

Πριν από λίγους μήνες ο Μάξι Λόπες μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί πλέον με τον ίδιο και το ζευγάρι: «Δεν βλέπω τα παιδιά μου και κάποιες φορές δεν μου επιτρέπουν καν να τους μιλήσω στο τηλέφωνο. Τελευταία φορά τα είδα κανονικά το Δεκέμβριο και το Γενάρη για λίγες ώρες μετά από ειδική άδεια από την ομάδα μου. Η σχέση μου με τη Γουάντα είναι δύσκολη, δεν υπάρχει αρμονία και για χρόνια επικοινωνούσαμε μόνο μέσω δικηγόρων».