«Η Χετάφε πρόσεφερε 2 εκατ. ευρώ στην Βαγιαδολίδ για να κερδίσει τη Βαλένθια»

Η Marca αναφέρει πως η Χετάφε είχε προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Βαγιαδολίδ για να νικήσει τη Βαλένθια, την ίδια ώρα που το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο είχε "στήσει" το παιχνίδι υπέρ των «νυχτερίδων».

«Η Χετάφε πρόσεφερε 2 εκατ. ευρώ στην Βαγιαδολίδ για να κερδίσει τη Βαλένθια»

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση «Οίκος», καθώς αυτή τη φορά η Marca αναφέρει πως η Χετάφε είχε προσφέρει στη Βαγιαδολίδ 2 εκατομμύρια ευρώ για να κερδίσει τη Βαλένθια την τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν.

Στο συγκεκριμένο αγώνα φέρεται να είναι μπλεγμένος και ο Ραούλ Μπράβο με τους Κάρλος Αράντα και Μπόρχα Φερνάντεζ, ενώ ο δημοσιογράφος της El Mundo, Εστέμπαν Ουρεϊτζιέτα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Marca «Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Ραούλ Μπράβο πήγε στο Βαγιαδολίδ 48 ώρες νωρίτερα, για να συναντήσει τον Μπόρχα, όπου μίλησαν για την ένταξή του στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών».

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Ωστόσο, πληροφορίες από την έρευνα αναφέρουν ότι ο Ραούλ Μπράβο είχε γίνει νευρικός, όταν έμαθε ότι η Χετάφε προσέφερε δύο εκατομμύρια ευρώ στην Βαγιαδολίδ για να κερδίσει τη Βαλένθια, αφού η επιχείρηση είχε ήδη σχεδιαστεί».

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Ραούλ Μπράβο για τις κατηγορίες περί στησίματος αγώνων

Ο λόγος που η Χετάφε πρόσφερε χρήματα στη Βαγιαδολίδ, ήταν επειδή βρισκόταν στην ισοβαθμία με τη Βαλένθια και με ήττα ή ισοπαλία των «νυχτερίδων», θα εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στο Champions League, κάτι που τελικά δεν έγινε.