ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ρομπέρτο στη Γουέστ Χαμ (pic)

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ρομπέρτο στη Γουέστ Χαμ (pic)

Στην Γουέστ Χαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα από τον Λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Ρομπέρτο έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ έπειτα από τρία χρόνια, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στη Μάλαγα ως δανεικός.

Ο 33χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ενώ αν θελήσουν τα «σφυριά» μπορούν να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μου εμπειρία. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός σύλλογος είναι η Γουέστ Χαμ. Ήταν όνειρό μου να έρθω και να παίξω στην Premier League, είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω να παίζω» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρομπέρτο ως παίκτης της Γουέστ Χαμ.

Ο τεχνικός διευθυντής των Λονδρέζων και πρώην του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος δήλωσε:

«Είχα συνεργαστεί με τον Ρομπέρτ στη Μάλαγα. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει τρομερή εμπειρία στο ποδόσφαιρο, έχοντας παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Όταν βρισκόμουν στον Ολυμπιακό, μιλούσα τακτικά με το τεχνικό τιμ και πολλοί μου είπαν πως ο Ρομπέρτο είναι ένας από τους πιο μεγάλους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου»

«Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία για τερματοφύλακας και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που τον φέραμε στη Γουέστ Χαμ. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Έχει όλη την ποιότητα για να παίξει στην Premier League και να πετύχει».

Πολλοί πρώην συμπαίκτες του του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο σταθμό της καριέρας του. Μεταξύ άλλων οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο Γιάννης Μανιάτης αλλά και ο Κώστας Καραπαπάς έσπευσαν να συγχαρούν τον Ισπανό γκολκίπερ για τη συμφωνία του με τα «σφυριά».