Ράκιτιτς: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Κροάτης άσος μίλησε στην Mundo Deportivo για την επιθυμία του να μείνει στην καταλανική ομάδα, αλλά και τους στόχους της για την νέα σεζόν.

Ράκιτιτς: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Πλήθος δημοσιευμάτων έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα που κάνουν λόγο για σίγουρη αποχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς από την Μπαρτσελόνα.

Ο Κροάτης χαφ, ωστόσο, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στην Mundo Deportivo ότι θέλει να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» τονίζοντας μάλιστα ότι έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Ακόμα, μίλησε για τον βαρύ αποκλεισμό της ομάδας του από την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω πάντα να κερδίζω, θέλω να κερδίζω ακόμα και στις προπονήσεις. Το μοναδικό κομμάτι στο οποίο μπορεί να χάνω είναι όταν παίζω με την κορούλα μου, αλλά θέλω τα πάντα. Θέλω το νταμπλ για φέτος, θέλουμε και το Super Cup πιο μετά και φυσικά θέλουμε να φτάσουμε και στο Champions League» είπε αρχικά, ενώ αναφορικά με το μέλλον του στην Βαρκελώνη, τόνισε:

«Δεν έχω προκαλέσει καμία αμφιβολία σε κανέναν για τις προθέσεις μου. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Είμαι εδώ που θέλω να είμαι και είμαι χαρούμενος σε αυτό τον σύλλογο. Δεν έχω καμία άλλη σκέψη. Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω». Όσο για τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ, σχολίασε τα εξής:

«Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω όσα συνέβησαν είτε μέσα σε μισό λεπτό, είτε μέσα σε μισή ώρα. Όμως, στον αθλητισμό πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που πραγματικά δεν μπορείς να εξηγήσεις. Πώς να εξηγήσεις ότι ένας άνθρωπος τρέχει τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα; Κάπως έτσι είναι… Και δεν νομίζω ότι πρέπει να πούμε ότι θα μάθουμε από αυτό που συνέβη, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε λίγο παραπάνω από τις άλλες φορές. Δεν θα υπάρχει ομάδα με μεγαλύτερη δίψα για το Champions League από εμάς την επόμενη σεζόν… Η Μπαρτσελόνα οφείλει και θέλει να κατακτά τα πάντα».