Φιλ Τόμπσον: «Ο Κοουτίνιο υποφέρει στη Μπαρτσελόνα, θα τον έπαιρνα πίσω στη Λίβερπουλ!»

Ο παλιός άσος της Λίβερπουλ σχολιάζει τη μετριότατη παρουσία του Βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη και τονίζει πως αν ήταν στο χέρι του θα τον έφερνε πίσω στους «Reds»!

Φιλ Τόμπσον: «Ο Κοουτίνιο υποφέρει στη Μπαρτσελόνα, θα τον έπαιρνα πίσω στη Λίβερπουλ!»

Πολύς... ντόρος έχει γίνει για το μέλλον του Φιλίπε Κοουτίνιο μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ για το Champions League.

Είναι γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει παρουσιάσει παρά στο ελάχιστο τις αρετές που είχε δείξει κατά τη θητεία του στο «Άνφιλντ», γι' αυτό η φημολογία περί επιθυμίας των Καταλανών να τον παραχωρήσουν άμεσα είναι εντονότατη και έχει ξεκάθαρα βάση.

Η μετριότατη παρουσία του Κοουτίνιο στη Βαρκελώνη, πάντως, έχει εξήγηση σύμφωνα με τον παλιό άσο της Λίβερπουλ, Φιλ Τόμπσον. Ο 65χρονος πλέον Τόμπσον, ο οποίος αγωνίστηκε στους «Reds» τις δεκαετίες του '70 και του '80 πανηγυρίζοντας μάλιστα και 7 πρωταθλήματα Αγγλίας, είπε σχετικά στο Sky Sports:

«Ο Κοουτίνιο υποφέρει στη Μπαρτσελόνα. Τον βλέπουμε να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως δεν είναι σαν τον Νεϊμάρ. Αρέσκεται να παίζει πιο κεντρικά, όπου έχει τα "ηνία" της ομάδας και μπορεί να κάνει ζημιά στις αντίπαλες άμυνες».

Παράλληλα, ο Τόμπσον ρωτήθηκε αν θα υποστήριζε ενδεχόμενη επιστροφή του Βραζιλιάνου στο «Άνφιλντ», τονίζοντας: «Θα τον έπαιρνα σίγουρα πίσω, όμως θα έπρεπε να γίνει άμεσα. Δεν πρέπει να περάσουν άλλοι 12 μήνες για να έρθει. Έχει ακόμα πολλές δυνατότητες».