«Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει 540 εκατ. ευρώ για μεταγραφές»

Έτοιμος να πραγματοποιήσει κινήσεις που θα επαναφέρουν την «βασίλισσα» στην κορυφή με κάθε κόστος φέρεται να είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ . 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει 540 εκατ. ευρώ για μεταγραφές»

H Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας, έχοντας μείνει εκτός στόχων και άτιτλη, και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να προβεί σε αλλαγές το καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» σκοπεύει να ξοδέψει ένα αρκετά μεγάλο ποσό την προσεχή μεταγραφική περίοδο με στόχο η ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η AS, η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πάνω από 540 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές, ενώ μετά την απόκτηση του Μιλιτάο από την Πόρτο έναντι 50 εκατ. ευρώ, η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Οι «μερένχες» θα κινηθούν για τους Πολ Πογκμπά, Εντέν Αζάρ, Τανγκί Ντομπελέ, Κρίστιαν Έρικσεν και Λούκα Γιόβιτς, ενώ θα ψάξουν το «μπαμ» με έναν εκ των Κίλιαν Εμπαπέ ή Νεϊμάρ, αν και πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοστολογεί τον Γάλλο άσο στα 150 εκατ., ενώ η τιμές των Αζάρ και Έρικσεν είναι 122 εκατ. και 85 εκατ. αντίστοιχα. Η Λιόν θα ζητήσει για τον Ντομπελέ 60 εκατ., όπως και η Άιντραχτ για τον Γιόβιτς.

Η Ρεάλ λόγω της πολιτικής των τελευταίων ετών έχει χρήματα να διαθέσει, ενώ θα υπάρχουν έσοδα από πωλήσεις παικτών, όπως αυτές των Μπέιλ, Χάμες και Κόβατσιτς.