Το χαμόγελο για το Σερβάκι του Ολυμπιακού και το πρόβλημα

Αποθέωση στη Σερβία για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που διαπρέπει με την Ραντνίσκι Νις, αλλά και ο «πονοκέφαλος» του Πέδρο Μαρτίνς.

Το χαμόγελο για το Σερβάκι του Ολυμπιακού και το πρόβλημα

Υπάρχουν και δύο λαβράκια που ανήκουν στον Ολυμπιακό, είναι δικοί του ποδοσφαιριστές και διαπρέπουν με τις ομάδες τους. Ο ένας είναι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος "γράφει" συνεχώς λεπτά με τη Γκαζελέκ Αζαξιό. Ο άλλος είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς για τον οποίο έχετε διαβάσει αναλυτικά τα πάντα από τη συνέντευξη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο "ΦΩΣ".

Στο Σερβάκι της Ραντνίσκι Νις, όμως θα σταθούμε και πάλι, διότι τα όσα κάνει δεν περνάνε απαρατήρητα από κανέναν. Ο νεαρός εξτρέμ σκόραρε και στο 2-2 με την Τσουκαρίτσκι και έφτασε έτσι τα επτά γκολ στη σερβική λίγκα και τις δέκα ασίστ. Ο Λάζαρ διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Σερβίας και είναι ένα από τα πλέον σπουδαία ταλέντα της χώρας.

Οι αριθμοί του είναι εξαιρετική για ένα παιδί 21 ετών και το οποίο μάλιστα αγωνίζεται στη Ραντνίσκι. Ευχάριστη μεν έκπληξη, αλλά όχι και δύναμη της χώρας όπως ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν. Ο Λάζαρ με την τελευταία του εμφάνιση έστειλε και νέο μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζει να τον δει.

Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο Ραντζέλοβιτς και γνωρίζει ποιες είναι οι δυνατότητες του. Από την άλλη όμως υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ο Λάζαρ είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας και το καλοκαίρι θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ιταλίας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 του μήνα. Η Σερβία βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο με Γερμανία, Δανία και Αυστρία και ο Ραντζέλοβιτς θα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Στις 10 Ιουνίου έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού στον Ρέντη και στις 24 του μήνα θα φύγει η αποστολή για την Πολωνία. Από την πορεία της Σερβίας θα κριθεί πόσο θα απουσιάσει ο Λάζαρ. Η φάση των ομίλων, πάντως ολοκληρώνεται στις 23 Ιουνίου με τη Σερβία να παίζει τότε με τη Δανία. Στις 27 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί της διοργάνωσης και γίνεται αντιληπτό πως θα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Ραντζέλοβιτς.