Oι ενδεκάδες του ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Με πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς παρατάσσει τη Γιουνάϊτεντ ο Σόλσκιερ, τρία τα νέα πρόσωπα στην ομάδα Γκουαρντιόλ

Oι ενδεκάδες του ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Με διαφοροποιημένα τα 5/11 της ομάδας του σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση, εκείνη της περασμένης Κυριακής, κόντρα στην Έβερτον παρατάσσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Νταρμιάν, που δεν έχει παίξει από τον Γενάρη επιστρέφει (κι έτσι ο Λίντελεφ πάει στο κέντρο της άμυνας), όπως κι ο Σο, αλλά κι ο Άσλεϊ Γιανγκ, παρότι δεν διανύει τις καλύτερες του μέρες εσχάτως.

Στα νέα πρόσωπα κι ο Αντρέας Περέϊρα που κόντρα στα "ζαχαρωτά" είχε παίξει ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ στην επίθεση ο Λίνγκαρντ (που δεν αγωνίστηκε στο «Γκούντισον Παρκ») πλαισιώνει τον Ράσφορντ.

Λιγότερα τα νέα πρόσωπα στους «Πολίτες» με τον Γκουαρντιόλα να προβαίνει σε 3 αλλαγές σε σχέση με το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Τότεναμ.

Κομπανί, Νταβίντ Σίλβα, και Φερναντίνιο είναι στο αρχικό σχήμα με τους Φόντεν, Ντε Μπρούινε (τραυματίες) και Στόουνς να χάνουν τις θέσεις τους.

Οι 11αδες του ντέρμπι
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (5-3-2): Ντε Χέα - Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Γιανγκ - Φρεντ, Αντρέας Περέιρα, Πογκμπά - Λίνγκαρντ, Ράσφορντ.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (4-3-3-): Έντερσον - Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο - Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα - Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.