«Σκληραίνει» τη στάση της προς τον Σάμαρη η Μπενφίκα!

Ο πρόεδρος των "αετών της Λισσαβώνας", Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «προτεραιότητα»  για την ομάδα του η ανανέωση του Έλληνα διεθνούς μέσου! 

«Σκληραίνει» τη στάση της προς τον Σάμαρη η Μπενφίκα!


Την επομένη της νίκης της Μπενφίκα επί της Μαρίτιμο (6-0), που έφερε τους "αετούς της Λισσαβώνας" ξανά επικεφαλής του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, έστω στην ισοβαθμία με την Πόρτο (σ. 75 π.), επέλεξε ο πρόεδρος των Λουζιτανών, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα κι έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το προσεχές καλοκαίρι.

Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει κι ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο Έλληνας διεθνής - που προ ημερών έγινε γνωστό, πρωτοσέλιδα μάλιστα, ότι αρνήθηκε πρόταση της ομάδας του για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές 1 εκ. ευρώ (ζητώντας 1,3 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο) - πληροφορήθηκε ότι ο πρόεδρος της λαοφιλέστερης και πιο επιτυχημένης ομάδας της Πορτογαλίας δεν θεωρεί "προτεραιότητα" την παραμονή του: "Προτεραιότητα η ανανέωση του; Όχι. Όταν έρθει η ώρα θ' αποφασίσουμε σχετικά, αλλά η προτεραιότητα μας είναι, πάντα, η Μπενφίκα. Προσφέρουμε ότι μπορούμε κι εδώ μένει όποιος το θέλει. Αυτό ισχύει για κάθε παίκτη..."

Μένει, πλέον, να μάθουμε, μετά το μήνυμα της σκλήρυνσης της στάσης των διοικούντων της Μπενφίκα προς τον 30χρονο Έλληνα, διεθνή, μέσο ποια θα είναι η αντίδραση της πλευράς του παίκτη, αφού είναι προφανές ότι είμαστε ενώπιον ενός διαπραγματευτικού "μπρα ντε φερ" των δύο πλευρών.