Όλα καλά με Βρουσάι, μεγάλος ντόρος με Σπόρτινγκ

Ευχάριστα είναι τα νέα από τον τραυματισμού του νεαρού ακραίου επιθετικού, ενώ σε Ολλανδία και Πορτογαλία γίνεται χαμός για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ.

Όλα καλά με Βρουσάι, μεγάλος ντόρος με Σπόρτινγκ

Στο ματς της Βίλεμ με τη Τσβόλε ο Μάριος Βρουσάι αντικαταστάθηκε στο 30’ λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Ο νεαρός εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στον ολλανδικό σύλλογο φάνηκε να αποχωρεί με ένα μυϊκό πρόβλημα.

Υπήρξε ανησυχία στη Βίλεμ για την κατάσταση της υγείας του, αλλά όλα δείχνουν πως τελικά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Θα μπορούσε να έχει πάθει χοντρή ζημιά, αλλά τα νέα είναι καλά για τον νεαρό ακραίο επιθετικό.

«Η κατάσταση του Μάριου είναι καλύτερα από το αναμενόμενο. Ο Βρουσάι δέχτηκε ένα χτύπημα με γόνατο στον μηρό και αυτό μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρό για έναν παίκτη. Τελικά δεν είναι κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει σύντομα στη δράση», δήλωσε ο προπονητής της Βίλεμ, Άντρι Κόστερ, ο οποίος μία μέρα μετά το ματς με τη Τσβόλε ήταν ανακουφισμένος για τον Μάριο.

Στο μεταξύ το δημοσίευμα της O Jogo περί ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ για τον Βρουσάι έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Στην Πορτογαλία και την Ολλανδία αναπαράγεται συνεχώς το θέμα και μάλιστα σε κάποια ρεπορτάζ έχουν μπλέξει και την κόντρα του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ για τον Ποντένσε.