Ανατροπή και επιστροφή στην κορυφή για τη Λίβερπουλ, 3-1 στο Σαουθάμπτον (highlights)

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League, η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σαουθάμπτον και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ανατροπή και επιστροφή στην κορυφή για τη Λίβερπουλ, 3-1 στο Σαουθάμπτον (highlights)

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας της Premier League, αφού πέρασε νικηφόρα από το «Σεντ Μέρις», κάνοντας την ανατροπή απέναντι στη Σαουθάμπτον με 3-1.

Οι «Άγιοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 9’ πήραν προβάδισμα με τον Λονγκ. Έπειτα από σέντρα του Μπέρτραν από αριστερά η μπάλα έφτασε στον επιθετικό των γηπεδούχων και εκείνος χωρίς πρόβλημα νίκησε τον Άλισον.

Από εκεί και πέρα, οι «κόκκινοι» πήραν τα ηνία και απάντησαν στο 36’. Σε φάση διαρκείας στα «καρέ» της Σάουθαμπτον, ο Άρνολντ έκανε τη σέντρα και ο Κεϊτά με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Σε μια φάση η οποία είχε ξεκινήσει νωρίς από θέση οσφάιντ. Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» δικαιολογημένα οι για τη φάση του 55’ καθώς ο Κεϊτά ανατράπηκε, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια.

Τη λύση για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε την κούρσα και πλάσαρε ιδανικά τον Γκαν στο 79’. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χέντερσον με κοντινό πλασέ, ύστερα από ασίστ του Φιρμίνο στο 86'.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Βαλερί, Φέστεργκααρντ (83’ Βέστεργκαρντ), Γιοσίντα, Μπεντνάρεκ, Μπερτράν, Γουόρντ-Πράουζ, Χόιμπιεργκ, Ρομέου (83’ Άρμστρονγκ), Λονγκ (62’ Σιμς), Ρέντμοντ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (56’ Χέντερσον), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (56’ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Κεϊτά (87’ Λόβρεν), Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.