Μπαρτσελόνα: Πωλητήριο σε τρεις για Ντε Λιχτ, Γιόβιτς, Γκριεζμάν

Οι «μπλαουγκράνα» θα παραχωρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές τους για να βρουν τα 300 εκατ. που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν τα τρια μεγάλα «μπαμ» το καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα: Πωλητήριο σε τρεις για Ντε Λιχτ, Γιόβιτς, Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις πωλήσεις ποδοσφαιριστών για να συγκεντρώσει τα 300 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για να φέρει στο «Καμπ Νου» τους Γκριεζμάν, Ντε Λιχτ και Γιόβιτς, χωρίς να επηρεαστεί το Financial Fair Play.

Το ένα όνομα που ακούγεται έντονα για αποχώρηση είναι αυτό του Σάμουελ Ουμτιτί, καθώς ο παρτενέρ του Πικέ στο κέντρο της άμυνας έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και του συλλόγου λόγω της άρνησής του να χειρουργηθεί στο γόνατο, αλλά και της της επιλογής του για συντηρητική θεραπεία που του κοστίσει πολλές συμμετοχές στη σεζόν. Η Άρσεναλ θεωρείται φαβορί για την απόκτησή του.

Έπειτα, υπάρχει και η περίπτωση του Ιβάν Ράκιτιτς. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο εδώ και καιρό για αποχώρηση του Κροάτη χαφ από την Βαρκελώνη, ειδικά μετά την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2021, η Παρί φέρεται να επιθυμεί να τον κάνει δικό της έναντι 80 εκατ. ευρώ.

Τέλος, και ο Φελίπε Κουτίνιο είναι κάτι παραπάνω από πιθανός υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει τα αναμενόμενα. Πάντως, σύμφωνα με το ESPN, ακόμα τέσσερα ονόματα μπορεί να αποχωρήσουν και είναι οι Σίλεσεν, Γκόμες, Σουάρεθ και Μάλκομ.