Βαλβέρδε: «Yψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας»

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βαλβέρδε: «Yψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο 100ο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα , είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, για την μεγάλη νίκη (3-0) επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον έκτο συνεχόμενο τελικό του Copa del Rey.

«Ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν ήμασταν σε θέση να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε . Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά σημειώσαμε τρία γκολ, ενώ δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, άλλες φορές είναι το αντίστροφο. Είχαμε ένα υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε φτάσει στον τελικό », είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι λίγο περίεργο, περιέχει ένα κομμάτι τύχης. Στο Champions League είχαμε 25 σουτ στην εστία και δεν σημειώσαμε γκολ. Τώρα ήταν διαφορετικά», πρόσθεσε.

«Ο Σουαρές είναι ένας σκόρερ που είναι πάντα εκεί, είναι επιθετικός και φιλόδοξος πάντα ψάχνει για το γκολ. Το παιχνίδι του Σαββάτου έχει την ίδια σημασία όπως και πριν και θα πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να κερδίσουμε εδώ το Σάββατο. Η Laliga είναι το τουρνουά που θέλουμε να κερδίσουμε όλοι» .