H Ναντ ζητά από την Κάρντιφ τα χρήματα της μεταγραφής του Σάλα!

Το γαλλικό κλαμπ απαιτεί από τους Ουαλούς την καταβολή του ποσού που είχε συμφωνηθεί για την παραχώρηση του Αργεντινού, παρότι ο παίκτης αγνοείται από τις 21 Ιανουαρίου!

H Ναντ ζητά από την Κάρντιφ τα χρήματα της μεταγραφής του Σάλα!

Η εξαφάνιση του Εμιλιάνο Σάλα έχει συγκλονίσει εύλογα ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ωστόσο τον ήδη μακάβριο τόνο της υπόθεσης... φροντίζουν να ενισχύσουν η πρώην και η νυν ομάδα του 28χρονου στράικερ, οι Ναντ και Κάρντιφ.

Κι αυτό διότι οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη ξεκινήσει δικαστική διαμάχη, με το γαλλικό κλαμπ να απαιτεί από τους Ουαλούς την καταβολή του ποσού που είχε συμφωνηθεί για την παραχώρηση του Αργεντινού, με την πλευρά της Κάρντιφ να μη δείχνει προς το παρόν την παραμικρή διάθεση να κάνει δεκτό το αίτημα των «καναρινιών».

Ο Σάλα ανήκε μέχρι πρότινος στη Ναντ, διανύοντας μάλιστα εξαιρετική σεζόν με τη γαλλική ομάδα καθώς είναι εκ των πρώτων σκόρερ της φετινής Ligue 1 με 12 γκολ. Το γαλλικό κλαμπ συμφώνησε με την Κάρντιφ για την παραχώρηση του παίκτη έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο με τις ελπίδες σωτηρίας του παίκτη να έχουν πλέον χαθεί, ο σύλλογος της Ουαλίας δεν φαίνεται διατεθειμένος να καταβάλλει ούτε... σεντ για τη μεταγραφή.

Η πλευρά της Ναντ, πάντως, απαιτεί κι επίσημα πλέον τα χρήματά της, αφού μετά το e-mail που έστειλε πριν από μερικές μέρες, ακολούθησε γραπτή επιστολή, με την οποία ξεκαθαρίζει στην Κάρντιφ που περιμένει την καταβολή του ποσού εντός 10 ημερών. Να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος της Ουαλίας ήταν υποχρεωμένος να καταβάλλει την πρώτη δόση του ποσού της μεταγραφής εντός επτά ημερών από την ημέρα της υπογραφής.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι μια άλλη γαλλική ομάδα, η Μπορντό, δικαιούται το 50% των χρημάτων από τη μεταγραφή του παίκτη, σύμφωνα με τον όρο που βρίσκεται σε ισχύ από το 2015, όταν ο Σάλα πήρε μεταγραφή στη Ναντ.

Η συνέχεια στα δικαστήρια...

Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροπλάνο που μετέφερε τη μεταγραφή της Καρντιφ!

Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Σάλα!

Το σοκαριστικό μήνυμα του Σάλα: Γεια σας αδέρφια, είμαι πεθαμένος!

Σβήνουν οι ελπίδες για τον Εμιλιάνο Σάλα

Η Κάρντιφ και η Premier League αποδίδουν φόρο τιμής στον Σάλα

Μέσι, Μαραντόνα κι άλλοι χρηματοδοτούν τις έρευνες για τον Σάλα

Τραγωδία με Σάλα: Βρέθηκαν συντρίμμια αεροπλάνου

Βρέθηκε πτώμα στο αεροπλάνο του Σάλα

Συγκινεί το σκυλί του Σάλα που περιμένει το αφεντινό του

Ο Πάρντο δεν χάνει τις ελπίδες του για Σάλα!