Ο Πάρντο δεν χάνει τις ελπίδες του για τον Σάλα!

Σε δηλώσεις του στη Marca, ο Φελίπε Πάρντο ανέφερε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει βρεθεί η σορός του πρώην του συμπαίκτη στη Ναντ, Εμιλιάνο Σάλα.

Ο Πάρντο δεν χάνει τις ελπίδες του για τον Σάλα!

Τη Δευτέρα (4/2) εντοπίστηκε στο βυθό μία σορός (χωρίς να έχει διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει), ενώ ο φίλος του 28χρονου Αργεντινού, Μαξιμιλιάνο Ντουάρτε, υποστήριξε ότι υποχρέωσαν τον Σάλα να πετάξει με το συγκεκριμένο αεροπλάνο, επιρρίπτοντας εμμέσως αιχμές στον ατζέντη του.

Ένα από τα πολλά άτομα που μίλησαν σχετικά με την εξαφάνιση του Εμιλιάνο Σάλα, είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο.

Όπως υποστήριξε στη "Marca", δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει βρεθεί η σορός του πρώην συμπαίκτη του, ωστόσο δεν χάνει την ελπίδα του.

"Είμαι λυπημένος, δεν ξέρω τι να πω, είμαι σοκαρισμένος. Ήταν συμπαίκτης μου, περάσαμε πολλά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Ήταν λίγο συνεσταλμένος. Είναι λυπηρό να συμβαίνει αυτό, αλλά η πίστη δεν χάνεται. Η ελπίδα είναι να τον συναντήσουμε ζωντανό. Ακόμη κι αν ξέρουμε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες, αλλά η πίστη δεν χάνεται", υποστήριξε ο Πάρντο.