Η Κάρντιφ και η Premier League αποδίδουν φόρο τιμής στον Σάλα (pic)

Ο Αργεντινός στράικερ αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας (21/1), όταν χάθηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, πάνω από τη Μάγχη...

Η Κάρντιφ και η Premier League αποδίδουν φόρο τιμής στον Σάλα (pic)

Η Κάρντιφ Σίτι έκανε γνωστό ότι θα αποτίσει φόρο τιμής στον Εμιλιάνο Σάλα, πριν την αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης για την Premier League με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Ο Σάλα, που πήρε μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ -η ακριβότερη στην Ιστορία του συλλόγου της Ουαλίας- αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν χάθηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, πάνω από τη Μάγχη, με τους διασώστες να έχουν ολοκληρώσει την τριήμερη αναζήτηση τους.

«Θα προγραμματίσουμε ένα αφιέρωμα την Τρίτη στο παιχνίδι με την Άρσεναλ με τους οπαδούς να συμμετέχουν και επίσης στον αγώνα με την Μπόρνμουθ στις 2 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Κάρντιφ, Κεν Τσου στο Sky Sports.

«Σχεδιάζουμε ακόμα τις λεπτομέρειες και θα μιλήσουμε και με την οικογένεια. Θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες τις επόμενες μία ή δύο ημέρες», πρόσθεσε.

Η Premier League επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες την επόμενη εβδομάδα, ως φόρο τιμής για τον Σάλα και τον πιλότο, Ντέιβιντ Ίμποτσον.

«Θέλω απλώς να πω, ότι η Premier League και η Άρσεναλ έχουν υποστηρίξει απίστευτα την ομάδα μας σε αυτή την κατάσταση», συμπλήρωσε ο Τσου.

Ο Σάλα, 28 ετών, ταξίδευε στο Κάρντιφ για την πρώτη του προπόνηση με τον σύλλογο μετά την μεταγραφή του από τη γαλλική ομάδα, αντί 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ