Σάρι: «Ας φύγει ο Αζάρ, αν θέλει!»

Ο τεχνικός της Τσέλσι μίλησε για τα σενάρια φυγής του Βέλγου άσου από τους «μπλε»

Σάρι: «Ας φύγει ο Αζάρ, αν θέλει!»

Το πρόσωπο των ημερών στο Λονδίνο είναι ο Εντέν Αζάρ, καθώς η Τσέλσι περιμένει (ακόμη) την απάντηση του Βέλγου σταρ στην πρόταση της για την ανανέωση του συμβολαίου τους. Ο διεθνής άσος, σε πρόσφατη συνέντευξη του, είχε δηλώσει χαρούμενος στην ομάδα του Λονδίνου και από τη δουλειά του νέου τεχνικού, Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά τόνισε πως δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια. Επίσης παραμένει έντονο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται τις τελευταίες εβδομάδες και
αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ο Σάρι πήρε και πάλι θέση για το θέμα και άλλαξε γραμμή στάσης, καθώς τόνισε πως επιθυμεί, μεν, την παραμονή του Βέλγου σταρ στο Λονδίνο, αλλά αν επιμένει για μεταγραφή, τότε είναι ελεύθερος να φύγει:

«Ο Εντέν είναι 28 χρονών και καταλαβαίνω αν θέλει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Εγώ προσωπικά έχω δηλώσει πολλές φορές πως τον θέλω στην ομάδα, αλλά δεν μπορώ να τον κρατήσω με το ζόρι. Αν επιμένει σε μεταγραφή, τότε νομίζω πως πρέπει να φύγει!», τόνισε ο Ιταλός κόουτς στους δημοσιογράφους πριν από το ματς της Premier League κόντρα στην Μπόρνμουθ και συμπλήρωσε: «Ο Αζάρ μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης και σίγουρα είναι βασική μονάδα της ομάδας, αλλά δεν μπορούμε να συζητάμε για πάντα για το μέλλον του. Πρέπει να αποφασίσει».

Η διοίκηση της Τσέλσι θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, με αύξηση στις αποδοχές του, που θα φθάνει τις 400 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, αλλά ο Βέλγος θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να μεταγραφεί στην Ισπανία και στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου «χηρεύει» η θέση του ηγέτη, μετά τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία και στη Γιουβέντους.