Premier League: Ο γηραιότερος παίκτης και η κατάρα της Λίβερπουλ

Σαλάχ εναντίον Σπερόνι με φόντο το Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας. 

Premier League: Ο γηραιότερος παίκτης και η κατάρα της Λίβερπουλ

Ο κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ αλλά και της Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ, είναι πιθανό να βρει απέναντί του, τον γηραιότερο παίκτη στην Premier League, όταν οι «κόκκινοι» φιλοξενήσουν την Κρίσταλ Πάλας στο Anfield το Σάββατο.

Οι φιλοξενούμενοι ενδέχεται να παραταχθούν με τον 39χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα, Χουλιάν Σπερόνι, ο οποίος για τελευταία φορά αγωνίσθηκε στο τέλος του 2017, μετά από τραυματισμούς.

Ο Βιθέντε Γκουαίτα, τραυματίστηκε στην ήττα από την Γουότφορντ το περασμένο Σάββατο, ενώ ο Ουαλός τερματοφύλακας, Γουέιν Χένεσι, που θα ήταν αντικαταστάτης του Ισπανού, είναι επίσης αμφίβολος.

Ο Σπερόνι, ο οποίος βρίσκεται στο νότιο Λονδίνο για περισσότερο από μία δεκαετία και θα γίνει 40 ετών τον ερχόμενο Μάιο, είναι η επόμενη επιλογή του Ρόι Χότζσον.

Οι «κόκκινοι» είναι αήττητοι για 31 εντός έδρας αγώνες και με νίκη το Σάββατο θα βρεθούν, τουλάχιστον προσωρινά, επτά βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το παιχνίδι είναι ο πρώτος αγώνας της Λίβερπουλ το 2019 στο Anfield και ο Σαλάχ, που με 14 γκολ μοιράζεται την πρώτη θέση των σκόρερ με Κέιν και Ομπαμεγιάνγκ είναι πρόθυμος να ξεχωρίσει.

Όμως η Κρίσταλ Πάλας, παραμένει η τελευταία ομάδα που νίκησε τη Λίβερπουλ στο σπίτι, σε αγώνα πρωταθλήματος, με 2-1 τον Απρίλιο του 2017. Επίσης, «χάλασε» τον αποχαιρετισμό του Στίβεν Τζέραρντ στο Anfield με μια νίκη 3-1 το 2015.