Κλοπ: «Αν ο Σαλάχ δεν πηδούσε, όλοι ξέρουμε τι θα είχε συμβεί..»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλάει σπάνια για τη διαιτησία αλλά όταν το κάνει δε μασάει τα λόγια του.

Κλοπ: «Αν ο Σαλάχ δεν πηδούσε, όλοι ξέρουμε τι θα είχε συμβεί..»

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ με σκορ 2-1 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Ο Κλοπ φανερά απογοητευμένος στάθηκε στις μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στη μεταξύ τους αναμέτρηση και σχολίασε μερικές φάσεις, όπως το σκληρό τάκλιν του Κομπανί πάνω στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Κομπανί: «Πραγματικά συμπαθώ τον Κομπανί. Μου αρέσει, αλλά πως γίνεται αυτό να μην ήταν κόκκινη κάρτα; Ήταν ο τελευταίος παίκτης, έμπαινε μέσα και εάν είχε χτυπήσει τον Σαλάχ περισσότερο θα τον άφηνε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Πήρε το ρίσκο. Εάν ο Μοχάμεντ δεν πηδούσε και έμενε κάτω, όλοι ξέρουμε τι θα είχε συμβεί. Παραμένει ωστόσο ένας καλός τύπος, απλά πήρε μια λάθος απόφαση εκείνη τη στιγμή»


Όσο για την απόδοση της ομάδας του είπε: «Υπήρχε μεγάλη πίεση για αυτόν τον αγώνα, ήταν δυνατό ματς. Ήμασταν λίγο πιο άτυχοι στην τελική μας προσπάθεια, απ’ ότι η Σίτι. Ένα συγκρίνεις το γκολ του Σανέ και το δοκάρι του Μανέ θα δεις ότι μιλάμε για… χιλιοστά διαφορά. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά.

Σαφώς και υπήρξαν διαστήματα που η Σίτι κυριάρχησε στο παιχνίδι, αλλά εμείς αντεπιτεθήκαμε και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Πρέπει να σκοράρεις σε τέτοιες φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Παρόλα αυτά ηττηθήκαμε, αν και ήταν ξεκάθαρο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Δεν είναι καλό, αλλά ούτε και τεράστιο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής τα παιδιά τα πηγαίνουν τρομερά καλά. Τι αντίδραση θα έχουμε μετά την πρώτη μας ήττα; Θα αντεπιτεθούμε! Μπορεί να ηττηθήκαμε από τη Σίτι, όμως τώρα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στην τρομερή μας εικόνα φέτος».