Η εκδίκηση της Μάντσεστερ Σίτι έναν χρόνο μετά (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Λίβερπουλ. Της «έσπασε» το αήττητο όπως είχε πράξει πέρσι στον ίδιο σχεδόν χρονικό σημείο η ομάδα του Κλοπ.

Η εκδίκηση της Μάντσεστερ Σίτι έναν χρόνο μετά (vid)

Η Premier League είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο και το πιο «σκληρό» πρωτάθλημα παγκοσμίως. Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και μέχρι χθες πριν την αναμέτρηση στο Έτιχαντ ήταν αήττητη.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-1 και έβαλε ξανά «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Οι «πολίτες» μείωσαν στους 4 βαθμούς από την Λίβερπουλ που παραμένει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Το αξιοσημείωτο είναι το «πως τα έφερε η μοίρα» που λένε. Η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Λίβερπουλ καθώς την νίκησε και έτσι τελείωσε το αήττητο που διατηρούσε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ήταν 14 Ιανουαρίου 2018 όταν η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι πήγαινε στο Άνφιλντ για να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» επικράτησαν με 4-3 και «έσπασαν» το αήττητο της ομάδας του Πεπ.

Μάλιστα, στην περσινή αναμέτρηση είχαν σκοράρει ο Σανέ και ο Φιρμίνιο όπως έκαναν και χθες. Ο Σάντιο Μανέ χθες έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Έντερσον. Πέρσι στο δεύτερο ημίχρονο κι όταν η Λίβερπουλ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, ο Μανέ σούταρε κι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του κίπερ της Σίτι. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα.

Πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από εκείνη την μέρα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε την εκδίκηση του αυτήν την φορά στο «Έτιχαντ».

Θυμηθείτε την περσινή αναμέτρηση στο Άνφιλντ: