Έτσι «έγραψε» ιστορία ο Σόλσκιερ! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Premier League και ο Νορβηγός τεχνικός «έγραψε» ιστορία. 

Έτσι «έγραψε» ιστορία ο Σόλσκιερ! (vids)

«Αναγέννηση» είναι η λέξη που ταιριάζει πιο πολύ από όλες στην μετά Μουρίνιο εποχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος άφησε το «τιμόνι» στον Σόλσκιερ και εκείνος οδηγεί ξανά τους «κόκκινους διαβόλους» στον σωστό δρόμο όπως όλα δείχνουν.

Η Γιουνάιτεντ από την μέρα που ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει κάνει το 4x4 στην Premier League. Με το σύνολο τερμάτων να φτάνει στο 14-3 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ο Νορβηγός τεχνικός ισοφάρισε το ρεκόρ του Ματ Μπάσμπι που κρατούσε από το 1946! Για πρώτη φορά από τότε, ένας προπονητής καταφέρνει να κερδίσει και τα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι πλέον φανερό από όλες τις πλευρές το πόσο αναγκαία ήταν η απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Τουλάχιστον σε αυτές τις τέσσερις πρώτες νικηφόρες αναμετρήσεις οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δείχνουν διαφορετικοί σε μεγάλο βαθμό. Έως και «αναγεννημένοι» με μπροστάρη τον ποδοσφαιριστή που δαπανήθηκε τεράστιο ποσό από την διοίκηση για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, τον Πολ Πογκμπά.

Δείτε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να προκαλεί «τρόμο» ξανά στους αντιπάλους της "στα χέρια" του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Κάρντιφ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-5

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Χάντερσφιλντ 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ 4-1

Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2