«Η Γιουνάιτεντ πληρώνει τώρα τη ρήτρα του Μανωλά λόγω Παρί ΣΖ»

Το ενδιαφέρον της Παρί  αναγκάζει την αγγλική ομάδα να «τρέξει» το θέμα του διεθνούς Έλληνα αμυντικού για τον εξασφαλίσει για το καλοκαίρι. 

«Η Γιουνάιτεντ πληρώνει τώρα τη ρήτρα του Μανωλά λόγω Παρί ΣΖ»

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα 37,6 εκατ. ευρώ του Κώστα Μανωλά και να τον ντύσει με την φανέλα της...προλαβαίνοντας το ενδιαφέρον της Παρί ΣΖ.

Αυτό αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα Mirror, ενώ σχετικές αναφορές έχουν και ιταλικά ΜΜΕ.

«Ο διεθνής Έλληνας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης από τότε που έφτασε στην Serie A από τον Ολυμπιακό πριν από τέσσερα χρόνια. Η Τσέλσι ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα απελευθέρωσης 34 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, αφού ο Σάρι ήτα θαυμαστής του από την εποχή του στη Νάπολι, ενώ η Άρσεναλ ενδιαφερόταν επίσης. Όμως, η Γιουνάτεντ φαίνεται να επιθυμεί να φτάσει πρώτη», σημειώνει η αγγλική εφημερίδα.

Όπως αναφέρεται το ενδιαφέρον της Παρί ΣΖ, αναγκάζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «τρέξει», προσπαθώντας να εξασφαλίσει τον 27χρονο Έλληνα αμυντικό για το καλοκαίρι.

Οι Ιταλοί σημειώνουν ότι ο Μανωλάς, δεν θέλει να φύγει από την Ρόμα πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά έχει ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης για το καλοκαίρι.