Το τελευταίο «αντίο» στους Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα
Σύσσωμη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συμπαίκτες του Ντιόγκο Ζότα και του Αντρέ Σίλβα βρίσκονται στο Γκοντομάρ.

Η οικογένεια τη Λίβερπουλ παραμένει συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του Αντρέ Σίλβα σε τροχαίο δυστύχημα.
Σήμερα (5/7), πραγματοποιείται η κηδεία των δύο αδερφών, στη πόλη Γκοντομάρ της Πορτογαλίας. Εκεί, βρίσκονται από νωρίς η οικογένεια, οι φίλοι και οι συμπαίκτες τους.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Μίγια
Από τους πρώτους που έφτασαν για την τελετή ήταν ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είχε δώσει στον Ζότα την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Πορτογαλίας. Από νωρίς έφτασαν επίσης ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο Ρουμπέν Ντίας. Λίγο αργότερα, έφτασε ένα μεγάλο μέρος της ομάδας και του επιτελείου της Λίβερπουλ.
Ο Άρνε Σλοτ βρίσκεται φυσικά μαζί τους, ενώ ο Βίρτζι Φαν Ντάικ κρατούσε ένα στεφάνι με τον αριθμό 20, που φορούσε ο Ζότα, ενώ ο Ρόμπερτσον κρατούσε ένα αντίστοιχο με τον αριθμό 30, τον αριθμό δηλαδή του Αντρέ Σίλβα.