Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Μάρκο Σίλβα στην Premier League!

Το αρνητικό ρεκόρ του κόουτς της Έβερτον, ο οποίος ηττήθηκε για τρίτη φορά στην Premier League με παθητικό έξι γκολ ή περισσότερα ως προπονητής γηπεδούχου ομάδας.

Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Μάρκο Σίλβα στην Premier League!
Κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος έχει ο Μάρκο Σίλβα μετά την εντός έδρας συντριβή της Έβερτον από την Τότεναμ...

Μια ιδιαίτερα μελανή σελίδα γράφτηκε στο βιογραφικό του Μάρκο Σίλβα με την εντός έδρας συντριβή από την Τότεναμ το βράδυ της Κυριακής (23/12).

Η συγκεκριμένη ήττα «χάρισε» στον Πορτογάλο τεχνικό μια πρωτιά που σίγουρα θα προτιμούσε να μην είχε: Έγινε ο πρώτος προπονητής στην Premier League που ηττάται εντός έδρας με τρεις διαφορετικές ομάδες, οι οποίες δέχθηκαν έξι ή περισσότερα γκολ!

Για του λόγου το αληθές, πριν από την κυριακάτικη ήττα από την Τότεναμ ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού την είχε... πάθει δύο ακόμη φορές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Η πρώτη ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016, όταν ως προπονητής της Γουότφορντ ο Σίλβα είδε την ομάδα του να χάνει με σκορ 0-6 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθως, στις 21 Μαΐου του 2017, ο Πορτογάλος υπέστη νέα εντός έδρας συντριβή, αυτή τη φορά ως τεχνικός ηγέτης της Χαλ. Μάλιστα, «θύτης» ήταν και τότε η Τότεναμ, με το... κοντέρ να γράφει 1-7!