Χωρίς αντίπαλο ο Μέσι σε La Liga και Ευρώπη

«Διαστημικός» Λιονέλ Μέσι στην χθεσινή (16/12) αναμέτρηση απέναντι στην Λεβάντε. Έφτασε τα 50 γκολ στο 2018 ο Αργεντινός σταρ.

Χωρίς αντίπαλο ο Μέσι σε La Liga και Ευρώπη

Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε και χθες (16/12) ότι δεν έχει αντίπαλο. Τρία γκολ και δύο ασίστ στην ευρεία εκτός έδρας νίκη (0-5) της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Λεβάντε.

Σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ την τρέχουσα σεζόν στην Laliga, 43o συνολικά στην καριέρα του, εκ των οποίων τα 31 στο πρωτάθλημα.

Είχε ήδη σημειώσει τρία γκολ στο Champions League, εναντίον της PSV Αϊντχόφεν, ενώ είχε επίσης σκοράρει τέσσερις φορές από δύο γκολ, απολογισμός που του επιτρέπει να φτάσει τα 14 γκολ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ. Τον ακολουθούν, ο Λουίς Σουάρεζ και ο Ουρουγουανός Στουάνι της Χιρόνα, με 11 γκολ.

Με αυτά τα τρία γκολ ο Μέσι έφτασε τα 50 το 2018, 46 με Μπαρτσελόνα και 4 με Αργεντινή. Μια εκπληκτική συγκομιδή που καταφέρνει να φτάσει για όγδοη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια.

Στην Ευρώπη, δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να τον επισκιάσει. Είναι επίσης ο κορυφαίος σκόρερ στα πέντε κύρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και ο μοναδικός που έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό σε γκολ (14) και ασίστ (10).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ