Λάτσιο-Μίλαν: Το Ολίμπικο «γέρνει»

Δύσκολη έξοδος για την Μίλαν η σημερινή καθώς αντιμετωπίζει την Λάτσιο στο στάδιο Ολίμπικο όπου έχει καταφέρει να νικήσει μόλις μια φορά στις τελευταίες εννιά φορές που το επισκέφθηκε. 

Λάτσιο-Μίλαν: Το Ολίμπικο «γέρνει»

Η αναμέτρηση Λάτσιο-Μίλαν είναι το αδιαφιλονίκητο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Serie A'. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πάνω από την Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο. Η έναρξη της αναμέτρησης είναι σήμερα (25/11, 19:00, NovaSport 3 HD).

Το «Ολίμπικο» αποδεικνύεται δύσκολη έδρα για τους «ροσονέρι». Στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο στάδιο, σε όλες τις διοργανώσεις, η Μίλαν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια μόλις μια φορά. Ωστόσο, στα τελευταία 7 ματς και οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να σκοράρουν εκατέρωθεν.

Η Λάτσιο πριν την διακοπή ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Σασουόλο, ενώ η Μίλαν ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα της από την Γιουβέντους.

Δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης:

Ινζάγκι:«Πρόκειται να δώσουμε μια πολύ δύσκολη μάχη, μπορεί ο αντίπαλός μας να μετράει πολλές απώλειες παρόλα αυτά έχει έντεκα άκρως ποιοτικούς παίκτες».

Ο Γκατούζο τόνισε πως οι απώλειες που έχει σήμερα η ομάδα του, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν δικαιολογία σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι αρνητικό. Αναλυτικά είπε: «Δουλέψαμε με ενθουσιασμό, μου αρέσει το πνεύμα των ποδοσφαιριστών μου, είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προσεγγίζουν τις αναμετρήσεις. Θα πρέπει να παίξουμε με το μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια και να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.»

Απουσίες:

Λάτσιο: Λούκας Λέιβα, Ντουρμίσι

Μίλαν: Ρομανιόλι, Μποναβεντούρα, Ιγκουαϊν, Μουσάκιο, Μπίλια, Καλντάρα.

Επόμενοι αγώνες:

Απόλλων Λεμεσού-Λάτσιο (29/11)

Μίλαν-Ντουντελάνζ (29/11)