Λίβερπουλ: Συμβόλαιο... «ζωής» με Μανέ!

Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο άσος των "reds", δηλώνοντας πλήρως ευχαριστημένος με την επιλογή του.

Λίβερπουλ: Συμβόλαιο... «ζωής» με Μανέ!

Συμβόλαιο «ζωής» υπέγραψε ο Σάντιο Μανέ και θα μείνει στη Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η διοίκηση της διάσημης αγγλικής ομάδας έσπευσε ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου σταρ, καθώς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ήθελαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του. Ο Μανέ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του και τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος που επέκτεινα τη συνεργασία μου με τη Λίβερπουλ. Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα και τώρα ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τα όνειρά μας και ειδικότερα να κερδίσει τρόπαια», τόνισε ο 26χρονος διεθνής επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Έχω έρθει στον ιδανικό σύλλογο, στη σωστή στιγμή και με το σωστό προπονητή επίσης. Ήρθα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Για μένα, ήταν η καλύτερη απόφαση στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τον σύλλογο για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί τα όνειρά μας, και κυρίως να κερδίσουμε τρόπαια».

Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των επαφών:

«Η ανανέωσή του Σαντιό δίνει μεγάλη ώθηση σε όλους και είναι ακόμη μία πράξη που δείχνει πως οι παίκτες ήρθαν εδώ προσηλωμένοι τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν σύλλογο που δεν θα τον ήθελε εάν ήταν διαθέσιμος. Θέλει να πετύχει μαζί μας και με το να δεσμεύει τα καλύτερά του χρόνια με την Λίβερπουλ με κάνει να ξέρω πως πρόκειται για κάποιον που θα δώσει τα πάντα. Ως προπονητής δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Να σημειωθεί πως ο Μανέ έχει πετύχει συνολικά 40 γκολ σε 89 ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ.