Φιλική νίκη της Αργεντινής επί του Μεξικού

Η Αργεντινή νίκησε 2-0 το Μεξικό σε φιλική αναμέτρηση στην Κόρδοβα στην επιστροφή του Λαμέλα.

Φιλική νίκη της Αργεντινής επί του Μεξικού

Η κεφαλιά του αμυντικού Ραμίρο Φούνες Μορί στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο γκολ στην επανάληψη από τον Ισαάκ Μπριθουέλα που είχε μπει ως αλλαγή, επέτρεψαν στην Αργεντινή να πανηγυρίσει φιλική νίκη με σκορ 2-0 επί του Μεξικού στην Κόρδοβα.

Ο άσος της Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου, όταν με κεφαλιά από φάουλ του Ντιμπάλα, νίκησε τον Οτσόα. Στη συνέχεια, ο Μπριθουέλα, που είχε αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Λαγιούν μόλις τρία λεπτά νωρίτερα, πέτυχε αυτογκόλ (82΄), διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Και οι δύο ομάδες είχαν στον πάγκο τους προσωρινούς προπονητές, ενώ η Αργεντινή ήταν για άλλη μια φορά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Όμως ο Λιονέλ Σκαλόνι, που αντικατέστησε τον Χόρχε Σαμπάολι, κατέγραψε την τρίτη του νίκη σε πέντε παιχνίδια και το τέταρτο ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Σκαλόνι, επέτρεψε στον αμυντικό Φόιθ και τον μέσο Χιμένεθ να κάνουν ντεμπούτο, σε μία ομάδα που περιελάμβανε την επιστροφή του Λαμέλα μετά από τραυματισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή μερικοί παίκτες μπόρεσαν να κάνουν το ντεμπούτο τους», είπε ο Σκαλόνι. «Προσθέτουν σημαντικά πράγματα. Οι νεαροί πρέπει να γνωρίζουν ότι η φανέλα φέρει βάρος».

Η Αργεντινή και το Μεξικό συναντώνται ξανά στην Μεντόσα την Τρίτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ