Γκράβενμπερχ: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Ράιαν Γκράβενμπερχ εμφανίστηκε χαρούμενος που πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League, καθώς η Λίβερπουλ σημείωσε μια σημαντική νίκη με 3-1 στην έδρα της Φούλαμ την Κυριακή.

Γκράβενμπερχ: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Το όμορφο γκολ του Ράιαν Γκράβενμπερχ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε στη Λίβερπουλ αυτό που θα αποδεικνυόταν καθοριστικό προβάδισμα στο «Κρέιβεν Κότατζ», με τους Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ντιόγκο Ζότα να έχουν επίσης πετύχει γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Για τον Ολλανδό μέσο ήταν ο τέλειος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό του στο πρωτάθλημα με την ομάδα, με τον 21χρονο να δέχεται την πάσα από τον Χάρβεϊ Έλιοτ και από τα 20 μέτρα να πλασάρει την μπάλα δίπλα από τον Μπερντ Λένο για το 2-1.

Στη συνέχεια, ο Γκράβενμπερχ δήλωσε: «Θυμάμαι ότι πήρα την μπάλα από τον Χάρβεϊ και μόλις έκανα την πρώτη επαφή ήξερα ήδη ότι ήθελα να σουτάρω.

Ήταν ωραίο να το βλέπω να μπαίνει μέσα, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρώτο μου γκολ στην Premier League».

Σκεπτόμενος τη νίκη, ένα αποτέλεσμα που έφερε τη Λίβερπουλ ισόβαθμη με την Άρσεναλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, ο Γκράβενμπερχ πρόσθεσε: «Για εμάς ήταν σημαντικό γιατί είμαστε εκτός Ευρώπης και έπρεπε να αποκτήσουμε ξανά αυτοπεποίθηση.

Έτσι κερδίσαμε σήμερα και αυτό μας δίνει μια επιπλέον ώθηση».

Ακολουθεί άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ, καθώς την Τετάρτη ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

«Εμείς απλά προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι», δήλωσε ο Γκράβενμπερχ. «Κερδίσαμε σήμερα και τώρα μας περιμένει η Έβερτον την Τετάρτη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτήν και μετά προχωράμε μπροστά».

Fun fact: Το γκολ του Ράιαν Γκράβενμπερχ, με ασίστ από τον Χάρβεϊ Έλιοτ, ήταν η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ πετυχαίνει γκολ στην Premier League με σκόρερ και δημιουργό παίκτες ηλικίας 21 ετών από τον Νοέμβριο του 2014 εναντίον της Τσέλσι, όταν ο Έμρε Τσαν σκόραρε από ασίστ του Ραχίμ Στέρλινγκ.