Μέσι: Γκολ και ασίστ στην επιστροφή του για την Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε 12 λεπτά μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό στον προσαγωγό στην ισοπαλία της Ίντερ Μαϊάμι με το Κολοράντο.

Μέσι: Γκολ και ασίστ στην επιστροφή του για την Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από τον τραυματισμό του στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με τους Κολοράντο Ράπιντς τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4) και γρήγορα ανέτρεψε την τύχη της ομάδας του.

Αφού η Ίντερ Μαϊάμι έχανε στο ημίχρονο με 1-0, ο Μέσι αναζωογόνησε σχεδόν αμέσως την επίθεσή τους και σκόραρε στο 58ο λεπτό για την ισοφάριση, μόλις 12 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα. Ήταν το τέταρτο γκολ του στη σεζόν, με το οποίο έμεινε μόλις ένα πίσω από τον συμπαίκτη του Λουίς Σουάρες και δύο πίσω από τον πρωτοπόρο του MLS Λιούις Μόργκαν των New York Red Bulls.

Δείτε το γκολ του Μέσι:

Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Μέσι είχε μια ασίστ, καθώς ο Λέο Αφόνσο πέτυχε το γκολ της πρόκρισης για το Μαϊάμι και προηγήθηκε με 2-1 στο 60ό λεπτό. Όμως το Μαϊάμι δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, επιτρέποντας στο Κολοράντο να κάνει το 2-2 στο 88ο λεπτό, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Μέσι είχε χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του συλλόγου, καθώς τραυματίστηκε στον προσαγωγό του στη νίκη του συλλόγου με 3-1 επί της Nashville SC στις 13 Μαρτίου. Έχασε επίσης δύο διεθνή φιλικά επί αμερικανικού εδάφους κατά τη διάρκεια της διεθνούς περιόδου του Μαρτίου, η οποία ήταν μια σημαντική ευκαιρία για την Εθνική Αργεντινής να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του Κόπα Αμέρικα τον Ιούνιο.