Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό η υπερηχητική Λεβερκούζεν

Η τρομερή Λεβερκούζεν έκανε επίδειξη δύναμης και στον ημιτελικό Κυπέλλου Γερμανίας, όπου διέλυσε με 4-0 την Φορτούνα Ντίσελντορφ και θα αντιμετωπίζει στον τελικό την Καϊζερσλάουτερν

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό η υπερηχητική Λεβερκούζεν

Τα θέλει όλα η φετινή, υπερηχητική Λεβερκούζεν ! Η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο που προηγείται στην Μπουντεσλίγκα με 13 βαθμούς διαφορά της δεύτερης Μπάγερν Μονάχου, έκανε επίδειξη δύναμης και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου διέλυσε με 4-0 την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η διαφορά μάις κατηγορίας ήταν εμφανής στην αναμέτρηση της «Bay Arena», όπου όσο και αν προσπάθησε η ομάδα του Χρήστου Τζόλη να σταθεί ανταγωνιστικά, δεν ήταν δυνατό να βάλει φρένο στους γηπεδούχους.

Οι ασπιρίνες που… προκαλούν πονοκέφαλο σε κάθε αντίπαλο κυριάρχησαν με γκολ που πέτυχαν ο Φρίμπονγκ στο 7’, ο Αντλί στο 21’, ο Βιρτζ στο 35’ και στο 60’ και πλέον έμεινε ένα ακόμα εμπόδιο για την κατάκτηση της κούπας και προφανώς του νταμπλ.

Και πάλι με αντίπαλο δεύτερης κατηγορίας, την ιστορική Καϊζερσλάουτερν, η Μπάγερ θα είναι ξανά το μεγάλο φαβορί στον τελικό της 25ης Μαΐου στο Βερολίνο, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα σε με ονειρεμένη σεζόν !