Ποδοσφαιριστές Φενέρμπαχτσε σε Αλί Κοτς: «Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και εκείνοι του ξεκαθάρισαν πως θέλουν να παλέψουν μέχρι το τέλος.

Ποδοσφαιριστές Φενέρμπαχτσε σε Αλί Κοτς: «Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους»

Για την Τρίτη 2 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε στην οποία θα αποφασιστεί το πώς θα αντιδράσει η ομάδα στις αδικίες που θεωρεί ότι έχει υποστεί.

Σήμερα (1/4) ο πρόεδρος του κλαμπ Αλί Κοτς συναντήθηκε με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και παράλληλα τους ενημέρωσε για τη Γενική Συνέλευση της Τρίτης (2/4).

Ο Αλί Κοτς ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του την άποψη τους για το τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιδράσει το κλαμπ. Μετά την ομιλία του προέδρου μίλησαν οι Ντζέκο, Τάντιτς, Γιαντάς και Καχβετσί οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους. Οι παίκτες είπαν στον πρόεδρος πως γνωρίζουν όλες τις αδικίες που διαπράχθηκαν σε βάρος της ομάδας τους εντός κι εκτός γηπέδου. Τόνισαν ακόμα πως από την Τραπεζούντα επέστρεψαν πιο δυνατοί και ενωμένοι. Θέλουν μάλιστα να παλέψουν μέχρι τέλους σε όλα τα μέτωπα.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαήλ Καρτάλ από την πλευρά του τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και ότι θα σεβαστούν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.