Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Μην αγοράζετε εισιτήρια για το Σούπερ Καπ, να περιμένετε έως τις 2 Απριλίου»

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς με νέες του δηλώσεις αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποχωρήσει από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Μην αγοράζετε εισιτήρια για το Σούπερ Καπ, να περιμένετε έως τις 2 Απριλίου»

Το… σίριαλ με τη Φενέρμπαχτσε καλά κρατεί στην Τουρκία. Από το ματς με την Τραμπζονσπόρ και μετά τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αλλά το θέμα είναι πως και η επίσημη Φενέρ δεν κάνει τίποτα για να… σβήσει το θέμα. Αντίθετα το φουντώνει συνεχώς με τον πρόεδρο του κλαμπ, Αλί Κοτς να πρωτοστατεί σε αυτή την ιστορία.

Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» με νέες του δηλώσεις αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη ημέρα και παραπέμπει στη Γενική Συνέλευση στις 2 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Φενέρ δήλωσε χθες: «Η ομοσπονδία έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον αγώνα του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου. Εμείς δεν βάλαμε τα δικά μας προς πώληση. Καλώ τους φίλους της Φενέρμπαχτσε να μην αγοράσουν εισιτήρια για τις 7 Απριλίου. Μην οργανώσετε κανένα ταξίδι. Να περιμένετε το απόγευμα της Τρίτης (2/4)», ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η ομάδα του από τις εγχώριες διοργανώσεις.