Λίβερπουλ: Δεν θα πάει στην Ουρουγουάη ο Νούνιες

Ο Ντάργουιν Νούνιες της Λίβερπουλ δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Ουρουγουάης λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό.

Λίβερπουλ: Δεν θα πάει στην Ουρουγουάη ο Νούνιες

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες, έμεινε εκτός αποστολής της Ουρουγουάης, αφού παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον προσαγωγό του μετά την κυριακάτικη ήττα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος δεν θα λάβει μέρος στα φιλικά παιχνίδια με βάση την Ευρώπη εναντίον της Χώρας των Βάσκωνστις 23 Μαρτίου και της Ακτής Ελεφαντοστού τρεις ημέρες αργότερα, μετά από συζητήσεις με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Νούνιες, ο οποίος έπαιξε και τα 120 λεπτά στο Όλντ Τράφορντ, έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορα προβλήματα στους προσαγωγούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με σύλλογο και χώρα να επιθυμούν να μην τον επιβαρύνουν υπερβολικά.

Το γεγονός ότι θα ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής θα αποτελέσει πηγή μεγάλης ανακούφισης για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κλοπ δήλωσε στο BBC Sport μετά την ήττα με 4-3: «Τώρα, τα αγόρια πηγαίνουν για διεθνείς υποχρεώσεις. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς. Ο Λούτσο (Ντίαζ) ένιωσε τη βουβωνική χώρα του, ο Ντάργουιν (Νούνιες) τον προσαγωγό. Ο Κόντι (Χάκπο) στραμπούληξε τον αστράγαλό του».

Ο Νούνιεζ έχει πετύχει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για την Λίβερπουλ μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, ενώ είναι επίσης δημιουργική δύναμη με 12 ασίστ.