Μπόρνμουθ-Λούτον 4-3: Αδιανόητη ανατροπή από την ομάδα του Ιραόλα

Απίθανο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ να επικρατεί με 4-3 της Λούτον και να ανατρέπει το εις βάρος της 0-3 του πρώτου μέρους.

Μπόρνμουθ-Λούτον 4-3: Αδιανόητη ανατροπή από την ομάδα του Ιραόλα

Συναρπαστικό ήταν το εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Premier League ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Λούτον. Τα «κεράσια» επικράτησαν με σκορ 4-3 της Λούτον σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι το παρακολούθησαν. Πρόκειται για ένα παιχνίδια που δεν είχε διεξαχθεί λόγω του καρδιακού επεισοδίου του Λόκιερ. Θα ήταν προτιμότερο να είχει γίνει τότε το ματς και να μην είχε συμβεί ποτέ το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και ο ίδιος που παρακολούθησε αυτό το ματς από την κερκίδα το χάρηκε.

Οι φιλοξενούμενοι κάνουν τεράστια προσπάθεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και στο ημίχρονο πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το σκορ υπέρ τους 3-0. Όλα έδειχναν σε εκείνο το σημείο πως η Λούτον θα πάρει μία νίκη «χρυσάφι».

Η ομάδα του Ιραόλα ήταν σαν να έπαθε… μετάλλαξη στην επανάληψη και εμφανίστηκε με διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό που έκανε δεν συμβαίνει κάθε μέρα και δεν είναι και εύκολο να γίνει. Πέτυχε τέσσερα γκολ στο β' μέρος και πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη με 4-3 κόντρα στη Λούτον.

Μπόρνμουθ-Λούτον 4-3

(50' Σολάνκε, 62' Ζαμπάρνι, 64', 83' Σεμένιο - 9' Τσονγκ, 31' Ογκμπένε, 45'+1' Μπάρκλεϊ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ