Ζανιόλο: Δεν τον αγοράζει η Άστον Βίλα, παραμονεύει η Μίλαν

Η Μίλαν έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της για τον Νικολό Ζανιόλο το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ο δανεισμός του στην Άστον Βίλα αποτελεί ανησυχητική εικόνα για έναν παίκτη που στο παρελθόν ήταν απίστευτα ελπιδοφόρος.

Ζανιόλο: Δεν τον αγοράζει η Άστον Βίλα, παραμονεύει η Μίλαν

Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Ζανιόλο εκτείνεται πολύ πριν από τη μετακίνησή του στη Γαλατασαράι, αλλά οι εμφανίσεις του μετά τη μετακίνηση θα μπορούσαν να την κάνουν να απομακρυνθεί από τον πρώην επιθετικό της Ρόμα. Μόλις έξι μήνες μετά τη μετακίνησή του στην Τουρκία, μετακόμισε στην Άστον Βίλα, όπου δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει, πόσο μάλλον να εντυπωσιάσει τακτικά.

Στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχει πραγματοποιήσει μόλις 19 συμμετοχές και μόνο επτά από αυτές ήταν παιχνίδια στα οποία ξεκίνησε βασικός. Αυτό είναι ήδη ένα ανησυχητικό σημάδι, αλλά το γεγονός ότι έχει συνεισφέρει μόνο μία φορά, ένα γκολ τον Δεκέμβριο, αποδεικνύει ακόμη περισσότερο ότι η θητεία του δεν ήταν επιτυχημένη.

Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, φαίνεται ολοένα και πιο απίθανο οι «χωριάτες» να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς στη συμφωνία, αξίας περίπου 27 εκατομμυρίων ευρώ (από την οποία η Ρόμα θα πάρει το 20% λόγω ρήτρας που έχει μπει στην πώλησή του).

Ως εκ τούτου, θα επιστρέψει στην Τουρκία. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα μείνει εκεί, καθώς αρκετές ιταλικές ομάδες (μεταξύ των οποίων και οι «ροσονέρι») ενδιαφέρονται για τη διαθεσιμότητά του, αλλά οι όροι θα πρέπει να είναι κατάλληλοι.

Η Γαλατασαράι δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί κάτι λιγότερο από 20 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ανοιχτή σε έναν δανεισμό με ρήτρα αγοράς ή υποχρέωση αγοράς, κάτι που θα μπορούσε να βάλει σε πειρασμό τη Μίλαν να τον φέρει τελικά στην ομάδα, αρκεί η ευκαιρία να είναι λογική.