Η Γκινγκάμπ απέλυσε τον Κομπουαρέ (pic)

Παρελθόν o 54χρονος τεχνικός από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στον... πάτο της βαθμολογίας στη Ligue 1.

Η Γκινγκάμπ απέλυσε τον Κομπουαρέ (pic)

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τρίτη η Γκινγκάμπ, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Αντουάν Κομπουαρέ από την τεχνική ηγεσία.

Η γαλλική ομάδα έχει πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 -μαζί με τη Μονακό του Τιερί Ανρί-, έτσι το «διαζύγιο» με τον 54χρονο κόουτς ήταν μάλλον φυσιολογικό.

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση της Γκινγκάμπ, χρέη προπονητή μέχρι την εύρεση μόνιμης λύσης αναλαμβάνουν ο αθλητικός διευθυντής Βινσάν Ρατουρό και ο τεχνικός της εφεδρικής ομάδας Σιλβάν Ντιτό.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γκινγκάμπ για την αποχώρηση του Κομπουαρέ, ο οποίος παλαιότερα δούλεψε επίσης σε Στρασβούργο, Βαλενσιέν, Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Χιλάλ, και Λανς αναφέρει:

«Η Γκινγκάμπ, ύστερα από συνάντηση με τον κόουτς Αντουάν Κομπουαρέ, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία μαζί του. Tη διαχείριση της πρώτης ομάδας αναλαμβάνουν οι κύριοι Βινσάν Ρατουρό και Σιλβάν Ντιτό, εν αναμονή της πρόσληψης καινούργιου προπονητή».

Δείτε την ανάρτηση του γαλλικού συλλόγου για την απόλυση Κομπουαρέ: