Λίβερπουλ: Σοβαρή η ζημιά που έχει υποστεί ο Άλισον

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός με σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό. Δεν χάνει όλη την σεζόν πάντως. 

Λίβερπουλ: Σοβαρή η ζημιά που έχει υποστεί ο Άλισον

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο Άλισον αντιμετωπίζει παρατεταμένο διάστημα εκτός δράσης με έναν «μάλλον σοβαρό» τραυματισμό στον προσαγωγό.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προπόνηση την παραμονή του ταξιδιού της Λίβερπουλστην έδρα της Μπρέντφορντ τον περασμένο μήνα, έχοντας χάσει το προηγούμενο παιχνίδι με την Μπέρνλι λόγω ασθένειας.

Αυτό σημαίνει ότι η σαββατιάτικη αναμέτρηση της Premier League με την Νότινγκχαμ Φόρεστ θα είναι ο έκτος διαδοχικός αγώνας στον οποίο ο Κουίβιν Κέλεχερ θα έχει αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

«Δεν υπάρχει πραγματικό χρονοδιάγραμμα, αλλά είναι ένας σωστός μυϊκός τραυματισμός», δήλωσε ο Κλοπ.

«Δεν είναι σύντομος. Είναι ένας μάλλον σοβαρός τραυματισμός, αλλά όχι ένας τραυματισμός που τελειώνει τη σεζόν».

Ο Κέλεχερ, ο οποίος έχει απαλύνει το πλήγμα της απώλειας του Άλισον με μερικές εξαιρετικές πρόσφατες εμφανίσεις, έχει ήδη κάνει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Η Λίβερπουλ απέρριψε το ενδιαφέρον για τον διεθνή της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο, με τον Κλοπ να χαρακτηρίζει «ανοησίες» τις προτάσεις ότι θα μπορούσε να φύγει για 20 εκατομμύρια λίρες.

«Υπήρχαν συζητήσεις με τον παίκτη πριν από την σεζόν, αλλά ποτέ δεν έφτασε σε σημείο που να λέγεται "πρέπει να μείνεις, σκάσε". Ήταν απλά η φυσιολογική συζήτηση για το μέλλον του», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν ότι έπρεπε να τον βοηθήσουμε στο επόμενο βήμα της ανάπτυξής του, παίζοντας περισσότερα παιχνίδια. Το είδα με τον ίδιο τρόπο που θα έλεγε και ο παίκτης. Νομίζω ότι τώρα θα είναι αρκετά ευχαριστημένος με την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι.

Για μένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει, οπότε δεν με ενδιέφερε ποιος τον ζητούσε. Θα έπρεπε να είναι μια σωστή τιμή για να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε κάτι σε μια δύσκολη αγορά.

Δεν είναι όπως άλλοι τερματοφύλακες που μετακινούνται από το Α στο Β για 15 ή 20 εκατομμύρια λίρες. Αυτό είναι εντελώς μη ρεαλιστικό και ανοησία».

Ο Κέλεχερ μετρά συνολικά 38 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ και ακόμη 11 με την Εθνική Ιρλανδίας.