Λίβερπουλ: Ελπίζουν τρεις για τελικό – Χωρίς Άρνολντ και Άλισον με Σίτι

Στην Λίβερπουλ ελπίζουν πως οι Ντάργουιν Νούνιες, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ντομινίκ Σόμποσλαϊ θα παίξουν στον τελικό του Carabao Cup. Χωρίς Αλεξάντερ-Άρνολντ και Άλισον απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ: Ελπίζουν τρεις για τελικό – Χωρίς Άρνολντ και Άλισον με Σίτι

Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση της φυσικής κατάστασης των Ντάργουιν Νούνιες, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ντομινίκ Σόμποσλαϊ ενόψει του τελικού του Carabao Cup, όπως επιβεβαίωσε ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λίντερς.

Ο Νούνιες και ο Σαλάχ απουσίασαν και οι δύο από τη νίκη επί της Λούτον μεσοβδόμαδα, ενώ ο Σόμποσλαϊ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη αυτό το μήνα λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό. Εν τω μεταξύ, οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον Μπέκερ, Κέρτις Τζόουνς και Ντιόγκο Ζότα έχουν αποκλειστεί από την αναμέτρηση με την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ.

Ο Λίντερς δήλωσε την Παρασκευή (23/2): «Έτσι παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Είναι σημαντικό για εμάς να χρησιμοποιήσουμε κάθε λεπτό, να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέρα για να δούμε πραγματικά πώς είναι οι παίκτες. Αυτό ισχύει για τον Μο (Σαλάχ), τον Ντομ (Σόμποσλαϊ) και τον Ντάργουιν (Νούνιες).

Δύο προπονήσεις ακόμα, ας δούμε πώς είναι και μετά μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση την τελευταία στιγμή.

Και για όλους τους άλλους, ξέρουμε ότι είναι περισσότερο. Ο Άλι (Άλισον) έχει έναν μυϊκό τραυματισμό. Ο Ζότα, έσω πλατύς σύνδεσμος. Ο Κέρτις (Τζόουνς) [έχει] διάστρεμμα στον αστράγαλο. Θα μείνουν περισσότερο καιρό εκτός.

Ο Κέρτις είναι πιθανώς ο πρώτος [που θα επιστρέψει] γύρω στην διακοπή των Εθνικών. Όλοι οι άλλοι θα είναι μετά τη διεθνή διακοπή».

Ερωτηθείς αν υπήρξαν νέοι τραυματισμοί κόντρα στη Λούτον, ο Λίιντερς απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω τίποτα.

Όλα τα παιδιά είχαν ρεπό χθες, αλλά για εμάς ένα ρεπό σημαίνει ότι έρχονται και κάνουν θεραπεία και, φυσικά, πρέπει να προετοιμάσουμε τον τελικό.

Αλλά για τα παιδιά είναι σωστή αποκατάσταση, οπότε όλοι νιώθουν την ανάγκη να τη χρησιμοποιήσουν [την άδεια] σε αυτές τις στιγμές που παίζεις κάθε τρεις μέρες και που ορισμένα παιδιά πρέπει να παίξουν περισσότερο λόγω των τραυματισμών.

Έτσι, λοιπόν, αντιμετωπίζουν καλά το σώμα τους, προσπαθούν τα πάντα για να είναι φρέσκοι, να είναι σε φόρμα. Αλλά ξέρετε με το στυλ μας, τον τρόπο που παίζουμε, είναι σημαντικό. Πρέπει να σέβεσαι την αποθεραπεία όσο σέβεσαι και την απόδοση».