Τεν Χάαχ: «Επιστρέψαμε στην μάχη της τετράδας»

Ο Έρικ τεν Χάαχ πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην κούρσα για μια θέση στο UEFA Champions League της επόμενης σεζόν μετά την νίκη της επί της Λούτον.

Τεν Χάαχ: «Επιστρέψαμε στην μάχη της τετράδας»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν νικήτρια με 2-1 εκτός έδρας απέναντι στην Λούτον και βοήθησε να μειωθεί η διαφορά από την Τότεναμ και την Άστον Βίλα στην Premier League.

Ο Έρικ τεν Χάαχ δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα ότι: «Νομίζω ότι επιστρέψαμε στην κούρσα και χτίζουμε δυναμική. Πρέπει να αναπτύξουμε πίεση. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για να τους πλησιάσουμε».

Η Γιουνάιτεντ, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στο κατώφλι της αλλαγής, με τον σερ Τζιμ Ράτκλιφ και την INEOS να ολοκληρώνουν άμεσα την απόκτηση μειοψηφικού πακέτου μετοχών του συλλόγου.

Η συμφωνία της INEOS για το 25 τοις εκατό των μετοχών της Γιουνάιτεντ - που της δίνει τον έλεγχο των αθλητικών δραστηριοτήτων - έχει λάβει την έγκριση τόσο της Premier League όσο και της Football Association.

Ο Ράτκλιφ και η INEOS έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν κινήσεις μετά τον διορισμό του Ομάρ Μπεράντα ως διευθύνοντος συμβούλου. Έκαναν επίσης μια προσέγγιση στον Νταν Άσγουορθ της Νιουκάστλ για να γίνει αθλητικός διευθυντής τους.

«Έχω πολύ καλές επαφές (με την INEOS)», σημείωσε ο Τεν Χάαχ. «Ξέρω τι συμβαίνει. Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πολύ καλό. Είναι εξαιρετικά φιλόδοξη.

Είναι καλοί άνθρωποι που έρχονται. Εμείς είμαστε το έργο και μπορούν να μας βοηθήσουν και να μας υποστηρίξουν για να επιταχύνουμε αυτό το έργο».