Λίβερπουλ: Αγωνία για τους τραυματισμούς Ζότα και Τζόουνς

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ λέει ότι οι τραυματισμοί που υπέστησαν ο Ντιόγκο Zότα και ο Κέρτις Τζόουνς κατά την διάρκεια της νίκης του Σαββάτου με 4-1 στην Μπρέντφορντ «δεν φαίνονται καλοί».

Λίβερπουλ: Αγωνία για τους τραυματισμούς Ζότα και Τζόουνς

Ο Ζότα χρειάστηκε να αποσυρθεί στο 44ο λεπτό του αγώνα, με τον αρχηγό της Μπρέντφορντ, Κρίστιαν Νόργκαρντ να προσγειώνεται στο πόδι του μετά από διεκδίκηση της μπάλας. Ο επιθετικός της Λίβερπουλδέχθηκε θεραπεία στον αγωνιστικό χώρο για αρκετά λεπτά πριν αποχωρήσει με φορείο.

Ο Κέρτις Τζόουνς, εν τω μεταξύ, είχε ήδη αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Ο Άγγλος είχε χάσει την μπάλα σε μια διαμάχη με τον Νόργκαρντ 10 λεπτά νωρίτερα και έμεινε κάτω, πριν τελικά απομακρυνθεί κουτσαίνοντας προς την άκρη του γηπέδου.

Ο Ντάργουιν Νούνιες αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο έχοντας πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, με ασίστ του Ζότα.

«Πρέπει να μιλήσουμε για δύο διαφορετικά πράγματα», δήλωσε ο Κλοπ. «Το ένα είναι οι τραυματισμοί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την έκταση προφανώς, αλλά δεν φαίνεται καλό από την πρώτη στιγμή.

Πρέπει να περιμένουμε. Πολύ σπάνια, αλλά μερικές φορές έχεις μια θετική έκπληξη όταν παίρνεις τη διάγνωση».

Ερωτηθείς για τους τραυματισμούς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Κλοπ πρόσθεσε: «Ο Κέρτις έχει ένα χτύπημα στο κάτω μέρος της κνήμης του ή πάνω από τον αστράγαλο. Θα δούμε τι σημαίνει αυτό. Ήταν αυτό που ένιωσε, αλλά δεν ήταν 100% σίγουρος. Το ότι ο Κέρτις δεν μπορεί να παίξει, σας λέει ότι κάτι πρέπει να είναι, γιατί θα έπαιζε πάση θυσία.

Ο Ντιόγκο μοιάζει μάλλον ο χειρότερος- δεν τον είδα πίσω, αλλά άκουσα ότι και οι φωτογραφίες δεν φαίνονταν καλές, οπότε πρέπει να δούμε εκεί.

Τον Ντάργουιν τον βγάλαμε εκτός γιατί είπε ότι αισθάνεται 'λίγο'. Αλλά σήμερα ήταν προφανώς αρκετό για να πατήσει αμέσως φρένο και αυτό κάναμε. Έτσι τον βγάλαμε και βάλαμε τον Κότνι (Χάκπο) και αυτό λειτούργησε πολύ καλά.

Είναι φυσιολογικό (το να είναι ο Τζόουνς με πατερίτσες). Δεν του μίλησα (ακόμα), δεν έχω χρόνο γιατί λίγο πολύ με κουβαλάνε εδώ στο γήπεδο για να έχω συνεντεύξεις και τέτοια πράγματα.

Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, γιατί τον είδα στο ημίχρονο, όταν ήταν εντάξει-κάπως, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη από τότε».